ТМ. «Динамо» – «Ваккер» (Австрія) – 3:0 (+ВІДЕО)

ТМ. «Динамо» – «Ваккер» (Австрія) – 3:0 (+ВІДЕО)

Матч пройшов за беззаперечної переваги «біло-синіх», які проводили поєдинок за схемою з вдома нападниками – в першому таймі на вістрі атаки діяв дует Бесєдін-Хльобас, а після перерви Дмитра замінив Жуніор Мораес, який днями повернувся з відпустки після піврічної оренди в китайському «Тяньцзінь Цюанцзянь».

Із перших хвилин підопічні Олександра Хацкевича почали тиснути на ворота суперника. І якщо перший момент Бесєдіна став пристрілкою, то за кілька хвилин Артему вже нічого не завадило завершити точним ударом як за нотами розіграну комбінацію, яку розпочав класним пасом урозріз Шепелєв та продовжив Хльобас, виклавши м’яча точно на ногу своєму партнеру по нападу.

Подвоїти перевагу киянам вдалося на 28-й хвилині. Цього разу Хльобас, отримавши м’яча у штрафному майданчику, не став ділитися ні з ким та, прибравши захисника, точно пробив із гострого кута повз голкіпера. А буквально перед самою перервою ще один гол міг записати на свій рахунок Гонсалес, але його удар прийняла на себе поперечина воріт австрійців.

У середині першого тайму у Йєнбаху розпочався дощ, який дуже швидко перетворився на справжню зливу. Вболівальникам, які повністю заповнили єдину трибуну на стадіоні, довелося ховатися під накриття, на верхні ряди, тому що через стихію перші ряди заливало стіною води. Єдині, хто не побоявся зливи, окрім власне учасників матчу - вболівальники київського «Динамо», які розташувалися навпроти центральної трибуни та незважаючи на погодні умови весь матч гучно підтримували улюблену команду. Вже після гри гравці подякували їм за підтримку. 

Після поновлення матчу малюнок гри не змінився. «Динамо» продовжувало володіти перевагою, яка в підсумку втілилася у ще один забитий м’яч. Дубль записав на свій рахунок Бесєдін – Шепелєв запресингував голкіпера, змусивши того помилитися, м’яча підхопив Артем та точним ударом із меж штрафного майданчика поцілив у кут воріт.

Фінальний свисток зафіксував упевнену перемогу «Динамо» – 3:0, яка продовжила безпрограшну серію «біло-синіх» на австрійському зборі.

Товариський матч

«Динамо» – «Ваккер» (Австрія) – 3:0 (2:0).

«Динамо»: Коваль (Бущан, 60), Тимчик (Бурда, 72), Пантич, Кадар, Очигава, Шепелєв, Корзун (Рибалка, 63), Гонсалес (Михайличенко, 62), Гусєв, Бесєдін, Хльобас (Мораес, 46).

«Ваккер» (стартовий склад): Ведль, Піхлер, Лерхер, Раковиц, Йїлмаз, Фрайтаг, Йамінг, Габріеле, Валчі, Ридер, Мак.

Голи: Бесєдін (9, 64), Хльобас (28).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер