ТМ. «Динамо» – «Ворскла» – 1:1

ТМ. «Динамо» – «Ворскла» – 1:1

Враховуючи, що до своїх національних збірних роз'їхалося практично півскладу «Динамо», а саме 13 гравців першої команди, у цій грі склад «біло-синіх» виглядав доволі незвично.

В обороні компанію досвідченим Данило Сильві та Бетао склали молоді Нагорний та Трубочкін, у центрі поля до гравців першої команди Беланда, Калитвинцева та Буяльського додалися Морозенко та Кузик, а на вістрі атаки вийшов Маїк. У воротах по тайму, як це практикувалося під час передсезонних товариських матчів, провели двоє голкіперів – Шовковський та Рудько.

Таким чином, у стартовому складі «Динамо» вийшли шестеро гравців першої команди, троє гравців «Динамо-2» та двоє гравців молодіжного складу.

«Ворскла» же постала у своєму бойовому складі, на поле вийшли гравці, які мають чималий досвід гри в Прем'єр-лізі.

Тим не менш, динамівці почали зустріч дуже активно, й їм вдалося забити швидкий гол. На 12-й хвилині у воротах «Ворскли» відзначився 20-річний нападник «Динамо-2» Олег Маїк.

Автором гольової передачі при цьому став Ігор Нагорний, який зі своєї половини поля віддав точний пас на Олега.

До завершення першого тайму небезпечних моментів біля воріт обох команд практично не виникало. Команди не форсували події, що й не дивно, адже зустріч мала товариський статус, і першочерговим завданням тренерів було підтримати ігровий тонус своїх підопічних та зміцнити ігрові схеми.

На самому початку другого тайму повторне попередження отримав динамівець Трубочкін, проте за згодою сторін замість вилученого гравця вийшов запасний, і команди продовжили гру в рівних складах.

Цей епізод залишився практично без уваги, а от дійсно неприємним інцидентом стала вимушена заміна Владислава Калитвинцева після грубого порушення збоку Янузі, за що той отримав жовту картку.

«Ворскла» створила кілька непоганих моментів, щоб зрівняти рахунок. Доволі небезпечно бив зі штрафного та з гри Дедечко, Пердута замикав навіс головою з близької дистанції, проте рахунок залишався незмінним. І все ж полтавчани вирвали нічию: вже в компенсований час Ковпак прийняв пас із глибини, вискочив на побачення з Рудьком та спрямував м'яча до сітки воріт.

Незважаючи на товариський статус та ранній початок зустрічі, гра зібрала на трибунах чимало вболівальників та почесних гостей. Серед них були й військові АТО, які після гри отримали від футболістів «Динамо» особливий подарунок – клубні футболки.  

Товариський матч

27.03.2015. Київ. Стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського. 550 глядачів

«Динамо» – «Ворскла» – 1:1 (1:0)

«Динамо»: Шовковський (к) (Рудько, 46), Данило Сильва, Трубочкін (Дмитренко, 50), Нагорний, Бетао, Калитвинцев (Нечай, 52), Беланда (Андрієвський, 75), Морозенко, Буяльський, Маїк (Казаков, 84), Кузик.

«Ворскла»: Богуш (Ткаченко, 69), Даллку (к), Симінін, Янузі, Маркоські (А.Ткачук, 60), Шиндер, Дедечко, Чеснаков (Ковпак, 59), Будник (Пердута, 46), Сапай, Є.Ткачук.

Голи: Маїк (12) – Ковпак (90+1)

Попередження: Трубочкін (44), Маїк (74) – Янузі (49), Даллку (67), Ковпак (78), Дедечко (90+2).

Вилучення: Трубочкін (47, повторне попередження).

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер