До Стамбулу на літаках та кораблі

До Стамбулу на літаках та кораблі
Стадіон "Шюкру Сарачоглу"

У понеділок «Динамо» вирушить до Стамбулу на матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Фенербахче». На гостьовій трибуні стадіону «Шюкру Сарачоглу» динамівців підтримуватиме не одна сотня вболівальників. Про підготовку фанів нашої команди до поїздки на відповідальний єврокубковий поєдинок розповів віце-президент клубу Вадим Костюченко:

- До поїздки до Туреччини наші вболівальники готуються дуже серйозно. Добиратися до Стамбулу вони будуть чартерними авіарейсами з Києва та Одеси, а також кораблем «Каледонія», який вирушить з одеського морського вокзалу. Загальну кількість уболівальників поки визначити складно, але, гадаю, їх буде близько п'ятисот. Плюс, ми розраховуємо на підтримку українців, які зараз відпочивають у Туреччині. Багато хто з них зарезервував квитки, а деякі встигли викупити. Всі шанувальники нашої команди об'єднаються на гостьовій трибуні «Migros» в секторі «G». Всього нашим уболівальникам виділили близько 1000 квитків.

Що стосується шоу, наші фанати забезпечать його на найвищому рівні. Вони везуть із собою всю необхідну для яскравого спектаклю клубну атрибутику. Сподіваємося, наша підтримка не залишиться непоміченою. Хоча знаємо, що у «Фенербахче» фантастично віддані вболівальники, а їх стадіон відзначається божевільною акустикою. Але, гадаю, навіть на їх тлі фан-сектор Динамо буде «почутий» нашими футболістами.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер