Влучний Мілевський, недисциплінований Хачеріді

Влучний Мілевський, недисциплінований Хачеріді

Завершився розіграш Ліги Європи УЄФА сезону 2010/2011 рр. У фіналі, в якому зійшлися два португальських клуби, «Порту» та «Брага», мінімальну перемогу святкували «дракони» з Порту.

Найращим бомбардиром турніру став нападник «Порту» Фалькао. Колумбієць продемонстрував феноменальну результативність, у 16-ти матчах відзначившись 17 разів! Серед футболістів «Динамо» головним голеадором став Артем Мілевський, забивши п'ять м'ячів (11 матчів).

Також Мілевський більше за інших динамівців пробивав у рамку воріт суперників – 12-ть. До показника Фалькао (25 ударів) Артем не дотягує, але, принаймні, є до чого прагнути. Більше за інших серед динамівців бив повз ворота Андрій Ярмоленко – одинадцять разів після його ударів м'яч летів у «молоко».

Артем Мілевський і серед лідерів у ще кількох номінаціях. Так, проти нападника «Динамо» найбільше порушували правила (46 разів), також Артем 15 разів опинявся в положенні «поза грою», лише трохи поступаючись лідеру за цим показником – Елдеру Поштизі зі «Спортингу» (16 разів).

Серед найкращих асистентів не виявилося рівних півзахиснику «Динамо» Роману Єременку! В активі фінського футболіста шість гольових передач на партнерів. Трохи позаду Романа у рейтингу Олег Гусєв, який чотири рази виступив у ролі асистента.

Самим недисциплінованим футболістом став захисник «Динамо» Євген Хачеріді, отримавши в турнірі найбільшу кількість жовтих карток – п'ять. А ось частіше за інших серед гравців нашої команди порушував правила Горан Попов (27 разів).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер