Томаш КЕНДЗЬОРА: «Вважаю, що ми добре зіграли в обороні»

Томаш КЕНДЗЬОРА: «Вважаю, що ми добре зіграли в обороні»

- Судячи з кількості створених моментів, «Динамо» сьогодні більше заслуговувало на перемогу?

- Так, у нас було більше моментів, аби забити гол. У першому таймі Сідклей віддав дуже хороший пас на Вербича - і той мав робити рахунок 0:1. У другому таймі Вербич теж мав чудовий момент, аби забити. Другий наш гол скасували через офсайд – не знаю, чи був він насправді… А «Шахтар» забив два голи, майже не створюючи моментів, і переміг.

- Що сталося в епізоді з вашим вилученням?

- Краще спитайте у Степаненка, він завжди ходить за арбітрами і говорить щось їм на вухо. Арбітр уже вказав на аут, сказав продовжувати гру. А Степаненко ходив за арбітром і випросив для мене друге попередження і, відповідно, вилучення.

- Головний тренер збірної України Андрій Шевченко позитивно оцінив гру динамівської оборони. У чому ж причина пропущених голів?

- Перший гол прийшов із нічого: Миколенко вибивав у підкаті м’яч, і він зрикошетив від Мораеса вперед до Тайсона, який випередив усіх. Про другий м’яч не хочу говорити, адже мене вже не було на полі…

- На другий м’яч вплинула ваша відсутність – якраз вас не вистачило на правому фланзі, звідки прийшов гол. Ви згодні?

- Що я можу сказати... Микола Морозюк мене замінив, залишалося всього дві хвилини, матч повинен був завершуватися нічиєю.

- У вас є претензії до арбітра?

- Не буду коментувати суддівство. У мене тільки претензії до колеги Степаненка, який розказує арбітру під час матчу, як він має судити.

- Після гри ви встигли поговорити зі Степаненком?

- Так, я щойно у підтрибунці висказав йому свою думку. Я би на його місці не ходив так за арбітром і не випрошував для суперника червону картку.

- Ви знову не потиснули руку Мораесу?

- Чому, я потиснув, і більшість хлопців наче теж. Він теж людина, яка зробила свій вибір. Але ми вже сказали, що думаємо з цього приводу. Не хочу знову вертатися до цієї теми.

- Чи важко було протидіяти на фланзі завжди активному Ісмаїлі?

- Сьогодні ми не дали Ісмаїлі багато створити. Безумовно, він – хороший футболіст. Але вважаю, що сьогодні ми добре зіграли в обороні.  

- Відставання від «Шахтаря» в турнірній таблиці збільшилося... Що далі?

- Попереду ще багато матчів, треба грати на перемоги, набирати очки. У четвер у нас вкрай важлива гра з «Ренном» у Лізі Європи, де ми маємо обов’язково перемагати. Треба виграти обидва матчі перед перервою на збірні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер