Тоні Пьюліс: «Ми будемо грати на перемогу»

Тоні Пьюліс: «Ми будемо грати на перемогу»

«Динамо» – «Сток Сіті». Передматчева прес-конференція

Поки гравці «Сток Сіті» готувалися до вечірнього тренування, наставник команди Тоні Пьюліс заздалегідь прибув на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського, де відповів на питання журналістів.

- Команда до Києва прибула не в повному складі?

- У принципі, всі приїхали. Під знаком питання участь у матчі одного-двох гравців. Рішення стосовно них приймемо в день гри. Не хочу зараз називати їхні імена, сподіваюся, вони зіграють проти «Динамо».

- Крауч прилетів?


- Ні, як і Метью Етерингтон.

- Ви назвали всіх трьох суперників по групі Ліги Європи «гидотою». Звідки така неповага до суперника?

- Я не дуже добре обізнаний про історію «Динамо», не знав, що у клуба така велика історія виступів у єврокубках. Забираю свої слова назад – я дуже поважаю «Динамо», це одна з небагатьох команд із багатим минулим. З України я знаю дві команди, що беруть участь у єврокубках. «Динамо» має дуже хороший шанс успішно виступити в Лізі Європи. Теж саме можу сказати про інші команди по групі, хоча в них менше досвіду. Я вважаю, будь-яка команда, яка вийшла до цього раунду, заслуговує на повагу.

- Наскільки детально «Сток Сіті» вивчив гру «Динамо», хтось із представників тренерського штабу був присутнім на іграх?

- Ми дивилися ігри, це дуже сильна команда. Вивчали матчі з «Манчестер Сіті», ігри в національному чемпіонаті. Вважаю, команда має дуже хороший підбір футболістів. Ми серйозно ставимося до нашого суперника.

- Якої думки про гру Андрія Шевченка?

- Це великий гравець. Він тривалий час виступав у «Челсі», ми спостерігали за ним. Він і зараз залишається сильним нападником.

- Кого б ще виокремили в «Динамо»?

- Я би не хотів нікого виокремлювати. «Динамо» – досвідчена команда, яка багато разів брала участь у єврокубках. У неї досвід міжнародних зустрічей більший за наш.

- Чи будете ви задоволені нічийним результатом?


- У будь-якому випадку, ми будемо грати на перемогу. Спробуємо показати добрий результат, але прогнози робити не хочу. Матч буде складним, «Динамо» грає вдома. Нам доведеться нелегко. Впродовж тридцяти років ми не грали в єврокубках. Нам потрібно набратися досвіду. Один факт потрапляння до групи Ліги Європи – для нас успіх.

- Чому на прес-конференцію прийшли без одного гравця?


- За тридцять хвилин у нас буде тренування. Переліт був не дуже легким, гравці відпочивають.

- Прем’єр-ліга для «Сток Сіті» – турнір пріоритетний?

- Так. А участь у єврокубках – можливість набратися досвіду в міжнародних змаганнях. Найближчий матч із «Сандерлендом» для нас пріоритетний.

- Із цим пов’язана відсутність провідних гравців?

- Крауч під час гри з «Ліверпулем» травмувався. Інші гравці теж отримали ушкодження.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер