Тото Кутуньо побажав «Динамо» успіхів

Тото Кутуньо побажав «Динамо» успіхів

У п'ятницю ввечері в Києві відбудеться концерт всесвітньо відомого італійського композитора і співака Тото Кутуньо. Він приїхав до Києва лише на один день, але за цей час встиг багато чого зробити. Зокрема, вдень відбулася зустріч Кутуньо з тренером «Динамо» з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні. Співака добре знає агент Пінколіні, а зараз динамівський тренер зміг познайомитися з артистом особисто. На зустріч Тото прийшов помітно шкутильгаючи, спираючись на тростину. Виявилось, що він ушкодив ногу під час гри у футбол із сином. Але концерту це не завадить, завірив співак. Під час виступу він забуде про це ушкодження.

Вінченцо Пінколіні з помічником Дмитром Головком подарували Кутуньо динамівську футболку з автографами футболістів. На зворотньому боці красувалося прізвище Артема Мілевського, найпопулярнішого футболіста нинішнього складу «Динамо» в Італії.

Футбольний тренер і музикант знайшли багато спільних тем для розмови, адже в Італії футбол і музика нероздільні.

- Я вболіваю за «Мілан», адже народився в цьому місті, - зізнався Тото Кутуньо. - Але також чудово ставлюся й до команд зі Східної Європи. Іноді навіть дивлюся матчі за участю «Динамо» по телевізору. Можливо, якось вдасться відвідати матч на стадіоні. Що стосується їжі, з української кухні майже нічого не вдалося спробувати. В готелі чудовий італійський кухар, який готує дуже смачну їжу.

Ще Кутуньо відзначив красу українських дівчат: «Вони неймовірні до головного болю», - зізнався співак.

- Нічого дивовижного в тому, що співак такої величини зустрічається з футболістом або тренером, - пояснив після зустрічі Вінченцо Пінколіні. - Річ у тому, що в Італії футбол посідає дуже важливе місце. До нас мав приєднатися Резо Чохонелідзе, але, на жаль, він зараз в Італії. «Динамо» і «Мілан» – це одна сім'я.

Прощаючись, Тото Кутуньо на листі паперу передав футболістам і вболівальникам «Динамо» музичний привіт

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер