Товариський матч. «Динамо-2» – ФК «Львів» – 0:0

Товариський матч. «Динамо-2» – ФК «Львів» – 0:0

Через два дні після завершення Меморіалу Макарова друга динамівська команда провела ще один спаринг. У четвер підопічним Юрія Калитвинцева і Геннадія Литовченка протистояла команда прем'єр-ліги ФК «Львів». Поєдинок, в якому динамівці ні в чому не поступалися опонентам, закінчився закономірною нічиєю 0:0, а наставники нашої команди залишилися задоволеними грою своїх підопічних.

Юрій Калитвинцев (старший тренер «Динамо-2»):

- Незважаючи на те, що за 13 днів ми провели дев'ять матчів, хлопці порадували самовіддачею. І хоча нам протистояла команда прем'єр-ліги, скажу чесно, наші гравці ні в чому їм не поступилися. Збоку навіть не можна було сказати, яка команда представляє прем'єр-лігу, а яка – першу. В цьому контрольному матчі хлопці відчули, що при правильному ставленні до справи вони можуть багато чого. Тому рахунок по грі.

З неприємних моментів відзначу вилучення Дениса Гармаша. Втім, ми домовилися, що його можна буде замінити. Перше попередження він отримав за фол, а друге – за розмови з арбітром. За подібну поведінку він вже неодноразово був нами оштрафований. Денис – гарячий хлопець і не любить програвати, тому часто заводиться. Картку, вважаю, йому дали заслужено. Після гри ми його залишили в манежі, де він виконав об'єм роботи, що забезпечує те навантаження, яке він мав отримати під час гри. Тренер із фізпідготовки поганяв його без м'яча. Плюс він буде оштрафований – не через те, що підвів команду в конкретно цьому матчі, а оскільки він може це зробити в будь-якій відповідальній грі.

- 2-го лютого ви вирушаєте на Кіпр. А як команда працюватиме найближчими днями?

- У хлопців буде два вихідних. А 1-го лютого збираємося на базі, в нас буде тренування і ще одне ранкове заняття перед вильотом наступного дня. На Кіпрі в нас заплановано три гри: 5-го з чеським «Яблонцем», 9-го також із командою вищої ліги Чехії, а 13-го – з представником чемпіонату Болгарії.

«Динамо-2» – ФК «Львів» – 0:0.

«Динамо-2» (перший тайм): Кичак, Бутенін, Парцванія, Шитов (Новак, 25), Долгій, Тотадзе, Рибалка, Дедечко, Герасим'юк, Сокол, Ксьонз.

«Динамо-2» (другий тайм):
Бойко, Родіна, Парцванія, Новак, Кушніров, Петров, Д.Єременко, Гармаш (Імедашвілі, 55), Морозенко, Шевчук, Коркішко.

Вилучений:
Гармаш (55).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер