Товариський матч. «Динамо-2» перемагає «Арсенал»

Товариський матч. «Динамо-2» перемагає «Арсенал»

У другому товариському матчі, якими «Динамо-2» заповнило паузу в першій лізі чемпіонату України, підопічні Юрія Калітвинцева і Геннадія Литовченка перемогли другий склад київського «Арсеналу» з рахунком 1:0. Господарі володіли перевагою, але втілити її в забиті м'ячі тривалий час не вдавалося. Спочатку Суарес пробив вище воріт, потім Аладашвілі зі штрафного відправив м'яча прямо до рук воротарю, а після удару Воронкова кіперу «Арсеналу» довелося добре потрудитися, щоб вибити м'яча з-під поперечини.

Гостям також вдалося створити неприємності динамівському захисту. Після небезпечної подачі зі штрафного м'яч лише на кілька сантиметрів розминувся із хрестовиною, а в одному з епізодів захисник динамівців урятував команду, вибивши м'яча з порожніх воріт.

У перерві Юрій Калітвинцев провів низку замін, але ситуація на полі кардинально не змінилася. До речі, в цьому матчі, як і в попередньому, гравцям було дозволено кілька разів виходити на поле. Лише за п'ятнадцять хвилин до кінця поєдинку динамівцям вдалося забити гол, який приніс перемогу. Марцваладзе пройшов по центру, обіграв захисника і не залишив шансів воротарю – 1:0.

«Динамо-2» здобуває другу поспіль перемогу в товариських матчах. Сподіватимемося, що вдалий досвід розповсюдиться і на офіційні зустрічі. Додамо, що ще один спаринг команда Калітвинцева і Литовченка проведе в п'ятницю, 12-го вересня.

Юрій Калітвинцев, тренер «Динамо-2»:

- Я дуже задоволений спарингом, вийшла хороша і достатньо інформативна гра. У зв'язку з тим, що ми ніяк не можемо перемогти в офіційних матчах, кожна перемога навіть у товариських поєдинках для нас надзвичайно важлива. В принципі, ми завжди ставимо максимальні завдання, незалежно від статусу матчу. Тепер до гри із «Комунальником» готуватимемося в хорошому настрої.

- Як оціните гру Марцваладзе? Він бере участь у другому матчі, і вдруге забиває...

- Він переніс важку травму. Але за виконуваною роботою і грою до нього немає жодних претензій. Отарі працює із великим задоволенням, він дуже скучив за футболом. Добре, що забиває. Але якби не забив, все одно заслуговує тільки на втішні слова.

«Динамо-2» - «Арсенал» - 1:0 (0:0)

«Динамо-2»:
Бойко (Кичак, 46), Бутенін, Родіна (Шевчук, 46; Сокол, 85), Новак, Імедашвілі (Люлька, 46), Довгій, Аладашвілі (Фароян, 72), Назарчук, Тотадзе, Дієго Суарес (Марцваладзе, 46), Воронков (Сокол, 46; Воронков, 65).

Гол: Марцваладзе (75).

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер