Товариський матч. «Динамо» - «Хебей Чайна Форчун». Прев'ю

Товариський матч. «Динамо» - «Хебей Чайна Форчун». Прев'ю

Матч відбудеться на полі футбольного центру Марбельї. Початок о 17:30 за київським часом.

«Хебей Чайна Форчун», незважаючи на свій молодий вік (заснований у 2010 році), є серйозним клубом китайської Суперліги, а сезон 2017 завершив на четвертому місці в таблиці.

З моменту свого створення клуб здобув два трофеї, вигравши у 2011-му році третій за рангом дивізіон китайського футболу, а у 2013-му - другий.

Есек’єль Лавессі, Жервіньо, Ернанес і Хав'єр Маскерано - зірки європейського та світового футболу, які славилися на найкращих полях Старого Світу. Сьогодні вони - бренд і головна ударна сила майбутнього суперника «Динамо».

Те ж саме можна сказати і про екс-наставника «Реала», «Манчестер Сіті» і ще десятка інших клубів - чилійця Мануеля Пеллегріні. 64-річний фахівець очолює «Хебей Чайна Форчун» з 2016 року.

В іншому ж, кістяк команди складають місцеві вихованці та молоді футболісти, багато з яких залучалися і продовжують залучатися під прапори національної збірної КНР. Кількість молодих футболістів у складі, а також кількість легіонерів, строго контролюються регламентом китайської Суперліги.

Для «Динамо» «Хебей Чайна Форчун» - суперник не новий, у 2017 році команди вже зустрічалися також в Іспанії в контрольному матчі.

11.02.2017. Іспанія, м. Малага, Атлетік стедіум

«Динамо» (Київ, Україна) – «Хебей Чайна Форчун» (Китай) – 5:0 (2:0)

«Динамо»: Рудько (Бущан, 46), Віда – кап. (Очигава, 66),  Антунеш (Бурда, 66), Морозюк (Громов, 66), Пантич (Хачеріді, 66), Гармаш (Буяльський, 64), Буяльський (Мораес, 46), Рибалка (Шепелєв), Гонсалес (Федорчук, 46), Циганков (Бєсєдін, 63), Яремчук (Корзун, 66).

«Хебей Чайна Форчун» (стартовий склад): Ксяо Фен Ген, Чен Ян, Джу-Ю Кім, Ян-Ян Джин, Хайфен Дін, Ян Лу, Сенвен Луо, Мбіа Стефан, Ліфен Жан, Ксюшен Дон, Тян Юань Ксю.

Голи: Яремчук (1, 53), Буяльський (41), Ян Лу (57, аг), Мораес (63).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер