Товариський матч. «Динамо» (молодь) - ЦСКА - 1:2

Товариський матч. «Динамо» (молодь) - ЦСКА - 1:2

Молодіжна команда «Динамо» продовжує підготовку до другої частини сезону в Києві. Напередодні кіпрського збору, на який вона відправитися 7-го лютого, підопічні Володимира Мунтяна провели товариський матч з київським ЦСКА, поступившись землякам 1:2. Перший гол номінальні господарі пропустили на 16-ій хвилині. Незабаром гості могли збільшити перевагу, заробивши пенальті, але динамівcький воротар Рудько зіграв надійно, коли в стрибку в правий кут парирував м'яч. Потім Малини, замкнувши подачу Макаренко з кутового, порівняв рахунок. Рівність на полі протрималася до 39-ої хвилини, коли команда ЦСКА знову вийшла вперед.

- У нас ведеться селекційна робота, - пояснив після матчу асистент тренера молодіжної команди Сергій Процюк. - В команді на перегляді знаходиться багато молодих хлопців, оскільки ми скоро виїжджаємо на збір. Тому з нашого боку гра була не дуже змістовною. Цілком можливо, що на Кіпрі в одному з матчів зіграємо з молодіжною збірною Шотландії.

«Динамо» (молодіжна команда) - ЦСКА - 1:2 (1:2).

«Динамо» (молодіжна команда):
Рудько (Ситников, 46), Поліщук (Коваль, 46), Прилєпов (Шкаврон, 80), Логонив (Рижук, 80), Рустамов (Козлов, 46), Пархоменко, Оздоєв (Довгий, 70), Макаренко (Рябий, 65), Коваленко (Прокипчук, 60), Малин (Черемисин, 80), Суховенко.

У складі «Динамо» відзначився Малин (27).

Додамо, що зараз на перегляді в молодіжній команді знаходяться майбутні випускники динамівської Академії воротар Артур Рудько (1992 р.н.) та півзахисник Антон Довгий (1992 р.н.), а також Тимур Рустамов (1989 р.н.) з чернігівської «Десни» і Максим Суховенко (1991 р.н.) з одеського «Чорноморця».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер