Товариський матч. «Динамо» (молодь) – ЦСКА – 2:1

Товариський матч. «Динамо» (молодь) – ЦСКА – 2:1

Свій останній перед стартом сезону контрольний поєдинок провела молодіжна команда «Динамо». Матч проти київського ЦСКА складався для підопічних Володимира Мунтяна непросто, але все ж таки вони змогли здобути перемогу – 2:1.

Господарі пропустили вже на 12-й хвилині зустрічі, коли Ессола, обігравши воротаря, вийшов до воріт і чітко надіслав м'яча в порожній кут. Але наша команда відразу активізувалася, створюючи один небезпечний момент за іншим біля воріт суперника. Один із них на 25-й хвилині привів до гола, коли молодий вихованець ДЮФШ Боровець після хорошого пасу Сахневича відправив м'яча до воріт. Незабаром чудовий момент відзначитися втратив Білала, якому ніхто не заважав пробити, але м'яч прокотився в сантиметрах від стійки. Все ж таки ще до перерви динамівцям вдалося вийти вперед. За дві хвилини до свистка на перерву Білала зліва увійшов до штрафного майданчика і добре пробив – 2:1.

У другому таймі в складі «Динамо» відбулися кілька замін. Гра вирівнялася, і гості створили кілька достатньо небезпечних моментів. Особлива загроза виходила від стандартних положень, після одного з яких м'яч навіть поцілив у поперечину воріт. Але динамівці стримали натиск суперника, інколи ловивши ЦСКА на контратаках, і втримали прийнятний для себе результат.

Відзначимо, що в матчі брав участь анголець Франсишку Зуела, який знаходиться на перегляді, – африканець, який також має громадянство Португалії. За його діями уважно стежили головний тренер «Динамо» Валерій Газзаєв із помічниками, а також президент клубу Ігор Суркіс. Про враження, яке Зуела на них справив, можна буде судити по тому, чи буде найближчим часом підписано з ним контракт.

«Динамо» – ЦСКА – 2:1

«Динамо»:
Загладько (Ситников, 46), Сахневич, Прилєпов, Зуела (Козлов, 65), Сухоцький (Менжега, 46), Боровець (Пінчук, 46), Шматоваленко (Пархоменко, 46), Фаркаш, Сокуренко, Макаренко (Іванющенко, 46), Білала (Фашан, 46).

Голи: Боровець (25), Білала (43) – Ессола (12).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер