Товариський матч. «Динамо» U-19 - «Антальяспор» U-21 - 4:1 (+ВІДЕО)

Товариський матч. «Динамо» U-19 - «Антальяспор» U-21 - 4:1 (+ВІДЕО)

Суперником «біло-синіх» стала молодіжна команда «Антальяспора», тобто нашим хлопцям протистояли футболісти трохи старшого віку.

Тим не менше, динамівці здобули впевнену, розгромну перемогу. Наприкінці перших півгодини гри рахунок у матчі відкрив Євген Смирний. Проте на останній хвилині тайму турецька команда забила «гол у роздягальню», зрівнявши рахунок.

Однак у другій половині зустрічі динамівців, які готуються до весняної стадії єврокубків, уже було не зупинити. Відразу після перерви Назарій Русин вивів «Динамо» вперед. На 75-й хвилині Микола Шапаренко збільшив перевагу «біло-синіх», а на 85-й Денис Янаков поставив жирну крапку у матчі, довівши рахунок до розгромного.

Наступний контрольний матч команда Юрія Мороза проведе 12 лютого. Суперником динамівців буде чернігівська «Десна».

До речі, сьогодні звузиться список можливих суперників «Динамо» в 1/8 фіналу Юнацької Ліги УЄФА після того, як відбудуться останні стикові матчі. А у п'ятницю, 10 лютого, в Ньоні буде проведено жеребкування фінальних стадій турніру.

Товариський матч

«Динамо» U-19 - «Антальяспор» U-21 - 4:1 (1:1)

«Динамо» (стартовий склад): Маханьков - Тимчик, Попов, Миколенко, Дубінчак (к) - Калюжний - Шапаренко, Лєднєв, Смирний, Янаков - Русин

Запасні: Кучерук, Мельник, Наумець, Цитаішвілі, Козиренко, Булеца.

Голи: 1:0 Смирний (30), 2:1 Русин (47), 3:1 Шапаренко (75), 4:1 Янаков (85) - 1:1 (45)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер