Товариський матч. «Динамо» U17 – «Рух» (Львів) – 1:1

Товариський матч. «Динамо» U17 – «Рух» (Львів) – 1:1

Команда академії «Динамо» вікової групи U17 (футболісти 2006-го року народження), яку очолюють Олексій Дроценко та Павло Чередніченко, протягом останніх кількох тижнів проводить підготовку поблизу Мукачево, на базі місцевої футбольної академії «Мункач». Тут нашим хлопцям надані усі умови для повноцінних тренувань та належної роботи. Відзначимо, що команди динамівської ДЮФШ тут не вперше. Завдяки плідній та тісній співпраці двох академій, минулого року у серпні кілька академічних груп киян вже проводили передсезонний збір на базі «Мункача» та брали участь у щорічному міжнародному турнірі на честь Андрія Гаваші, матчі якого теж проходили на полях академії.

Зараз команда «Динамо» U17 працює у режимі дворазових та одноразових тренувань, а у середу провела перший контрольний поєдинок. Суперником юних динамівців стали однолітки з львівського «Руху». Гра завершилася унічию 1:1, динамівці пропустили першими до перерви, а  відігралися у другому таймі, коли Іщенко блискавично увірвався до штрафного майданчика і з гострого кута завдав прицільного удару у дальній кут воріт - від стійки м’яч залетів у ворота. Кияни могли відзначитися ще у першому таймі, але Калин не реалізував пенальті – з його ударом впорався воротар.

Також зазначимо, що на матчі був присутній директор ДЮФШ «Динамо» ім. В. Лобановського Олександр Іщенко, під керівництвом якого відбувається підготовка команди. А докладніше про контрольну зустріч з «Рухом» розповів старший тренер «Динамо» U17 Олексій Дроценко:

- Вийшов хороший, бойовий спаринг як з боку однієї команди, так і з боку іншої. Ми грали із добротною, організованою командою, яку очолює професійний, сильний тренер. Помітно, що у «Руха» добре підібрані гравці, у команди є свій стиль та бійцівські якості на високому рівні. Ми не готувалися конкретно до цієї гри, а просто вели планомірну підготовку до сезону. Планували грати два тайми різними складами. Під час гри було багато небезпечних моментів біля обох воріт, що додало видовищності цій зустрічі.

Зазначимо, що наступний контрольний поєдинок «Динамо» U17 запланований на неділю, 7-го серпня. Підопічні Олексія Дроценка та Павла Чередніченка знову зіграють із «Рухом», але вже на полі суперника – у Львові.

Товариський матч

«Динамо» U17 – «Рух» (Львів) – 1:1 (0:1)

3.08.2022. База академії «Мункач»

«Динамо»: Суркіс, гравець на перегляді, Захарченко, Коробов, Дикий, Хмельовський, Білий, Осипенко, Шевченко, Калин, ГНП.

На заміну у другому таймі виходили: Старушко, Кузьменко, Скочеляс, Мариновський, ГНП, Іщенко, Чубов, Кузик, Задорожний, Лобко, Дехтяр.

Голи: Іщенко (59) – (23)

Нереалізований пенальті: Калин (37).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер