Товариський матч. «Динамо-2» – «Металург» (Д) – 0:1

Товариський матч. «Динамо-2» – «Металург» (Д) – 0:1

Тренерський штаб дав можливість своїм підопічним зіграти по тайму, щоб усіх подивитися у справі, в тому числі й футболістів, які тільки прийшли з молодіжного складу. Відзначимо, що за поєдинком спостерігав головний тренер першої динамівської команди Сергій Ребров.

Командам довелося грати по дощу, який не припинявся на жодну хвилину. У перші хвилини матчу молодшим динамівцям доводилося більше оборонятися, діючи на контратаках, а досвідченіший «Металург» намагався пресингувати. Але в захисті наша команда діяла максимально надійно.

На 20-й хвилині гравець донеччан, роблячи передачу до штрафного майданчика з флангу, випадково поцілив м'ячем у руку динамівського захисника. Хоча гра забороненою частиною тіла була абсолютно ненавмисною, арбітр указав на «точку». Виконувати пенальті взявся Тарасюк, але обдурити Бущана йому не вдалося! Впорався Георгій і з добиванням того ж Тарасюка. За кілька хвилин до воріт вийшов ще один суперник, але й цього разу Бущан зіграв вище за всілякі похвали, зреагувавши на два поспіль удари!

Тим часом з'явився момент і біля протилежних воріт: це Гемегу партнери вивели віч-на-віч із голкіпером, але Віталій спрямував м'яча вище воріт. А трохи пізніше арбітр знову призначив одинадцятиметровий удар, угледівши в діях нашого гравця порушення правил. Цього разу на допомогу нашому воротарю прийшов каркас воріт – м'яч після удару Васіна влучив у поперечину й від неї відскочив у поле. До свистка на перерву Бущану ще неодноразово доводилося вступати у гру, ліквідуючи небезпечні моменти, й кожного разу він робив це вище за всілякі похвали.

У другому таймі господарі вирівняли гру, після того, як Ісраїлов змістився до центру поля, в діях нашої команди з'явилося більше конструктиву, почали регулярно з'являтися небезпечні моменти. Зокрема, у Петрова, який непогано прострілював до штрафного майданчика, але трохи не вистачило точності. Але все ж незадовго до фінального свистка «Динамо» пропустило єдиний м'яч у матчі: після передачі до штрафного майданчика та метушні хтось не влучив по м'ячу, й гравець «Металурга» Адамюк ефектним ударом у падінні через себе переправив м'яча до сітки.

Наступний контрольний поєдинок підопічні Вадима Євтушенка проведуть завтра, 27-го червня, проти студентської збірної України. Початок о 17.00.

Товариський матч

26.06.2015. Чапаївка. НТБ «Динамо». 50 глядачів

«Динамо-2» – «Металург» (Донецьк) – 0:1 (0:0)

«Динамо-2» (1-й тайм): Бущан, Чорноморець, Братков (к), Полегенько (Трубочкін, 41), Цибульник, Гемега, Суарес, Маїк, Кузик, Панфілов, Очигава.

«Динамо-2» (2-й тайм): Волинець, Акубардія, Трубочкін, Дмитренко, М.Нестеренко, Скидан, Ісраїлов, Петров, Савченко, Мироненко (Нагорний, 68), Хобленко.

Гол: Адамюк (86).

На 20-й хвилині Тарасюк не реалізував пенальті (воротар)

На 26-й хвилині Васін не реалізував пенальті (поперечина)

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер