Товариський матч. «Динамо» – «Олімпік» (Донецьк). Прев’ю

Товариський матч. «Динамо» – «Олімпік» (Донецьк). Прев’ю

Початок гри – о 13:00.

«Біло-сині» делегували до збірних різних країн світу 15 футболістів. Ті ж гравці, які не отримали виклик до своїх національних команд, мали три вихідних після виїзного матчу із «Зорею». У четвер, 5 жовтня, відбулося відкрите для вболівальників тренування на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Було воно незвичним, адже окрім залучення гравців молодіжної команди також із провідними виконавцями «біло-синіх» тренувалися учні випускної групи U-17 ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського (тренери – Юрій Дмитрулін та Сергій Процюк).

Нагадаємо, на даний момент «Динамо» посідає друге місце в турнірній таблиці, маючи 24 очки (на чотири менше, ніж у «Шахтаря», але при цьому маючи гру в запасі). В останньому турі команда Олександра Хацкевича зіграла на виїзді в результативну нічию з луганською «Зорею» – 4:4. Найкращими бомбардирами команди в УПЛ є Дьємерсі Мбокані та Віктор Циганков – на рахунку кожного по п’ять забитих м’ячів.

Що стосується «Олімпіка», то команда Романа Санжара делегувала до розташування збірних трьох футболістів – Павло Лук’янчук отримав дебютний виклик до національної команди України, Станіслав Біленький зіграє за вітчизняну молодіжну збірну, а Владіс-Емерсон Іллой-Айєт матиме можливість провести чергові матчі за Конго.

Донецький «Олімпік» після 11-ти зіграних матчів має 17 очок та ділить у турнірній таблиці четверте-п’яте місця з рівненським «Вересом». Найкращим бомбардиром «олімпійців» в УПЛ є Мохаммед Рхарсалла Кадфі (або просто Моха) – він має у своєму доробку чотири голи (один з пенальті).

Офіційні особи матчу

Арбітр – Володимир Новохатній
Асистенти – Тарас Клименко, Олександр Марчик
Четвертий арбітр – Іван Бондар (усі – Київ)

Запрошуємо вболівальників відвідати цікавий футбольний матч. Вхід – вільний!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер