Товариський матч. «Динамо» – «Тяньцзінь Теда» – 3:1. Звіт про матч

Товариський матч. «Динамо» – «Тяньцзінь Теда» – 3:1. Звіт про матч

Суперником нашої команди, як і днем раніше, виступив представник китайської Суперліги – клуб «Тяньцзинь Теда». Минулого року команди вже зустрічалися в рамках зимового збору, й тоді «біло-сині» впевнено перемогли – 3:0 (голи забивали Гармаш, Ярмоленко та Громов).

Із перших хвилин динамівці більше володіли м’ячем, частіше наближалися до воріт суперника, але при цьому залишати без нагляду футболістів «Тяньцзинь Теда», які за будь-якої нагоди намагалися доставити м’яча вперед, також не можна було.

У першому таймі ледь не всі гравці групи атаки «Динамо» завдали ударів по воротах суперника, але пощастило відкрити рахунок Хльобасу на 33-й хвилині. Дмитро опинився першим на підбиранні після рикошету від когось із захисників та з гострого кута з меж штрафного майданчика поцілив точно в кут воріт – 1:0.

Утім, доволі швидко китайський клуб відігрався. До взяття воріт призвела подача з кутового на 39-й хвилині – гравець «Тяньцзиня» продовжив політ м’яча з ближньої стійки, й Бастіанс замикав дальню стійку, фактично з лінії воріт занісши кулю в порожні ворота – 1:1.

Відзначимо, що ще на початку матчу Мораес, завдаючи удар по воротах, зазнав сильного удару по гомілкостопу, наслідки якого далися взнаки наприкінці першого тайму, й Жуніор, не догравши кілька хвилин до перерви, попросив заміну – замість нього на поле вийшов Бєсєдін.

І саме Бєсєдіну судилося своїм точним ударом вивести свою команду вперед. Спочатку Артем не реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером, але Смирний вступив у відбір на підступах до володінь суперника, відібрав м’яча, увірвався з ним до штрафного майданчика й у падінні зручно скинув на Бєсєдіна – останньому залишалося поцілити в порожні ворота з кількох метрів. А вже за кілька хвилин збільшив перевагу «біло-синіх» Микита Бурда, який підключився на розіграш кутового та лівою ногою точно пробив із центру штрафного майданчика повз голкіпера – 3:1.

З подій, які сталися у другому таймі, варто відзначити перший вихід на поле в контрольних матчах Дьємерсі Мбокані. Конголезець традиційно добре чіплявся за м’яч попереду, але якихось результативних дій за ним не значиться.

Четвертий контрольний матч на другому тренувальному зборі

«Динамо» – «Тяньцзінь Теда» – 3:1 (1:1).

08.02.2018. м. Марбелья, Футбольний центр Марбельї

«Динамо»: Маханьков, Бурда, Самбрано, Шабанов, Миколенко, Гусєв (Шепелєв, 63), Смирний, Циганков (Гонсалес, 63), Вербич (Спетару, 76), Мораес (Бєсєдін, 43), Хльобас (Мбокані, 62).

«Тяньцзінь Теда» (стартовий склад): Цзя Ду, Хонглюе Джао, Джонатан, Обі Мікел, Юань Лі, Джиканг Хай, Юефенг Баї, Жиарун Гао, Муцеппер, Бастіанс, Вей Чжун Се.

Голи: Хльобас (33), Бєсєдін (49), Бурда (53) – Бастіанс (39).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер