Товариський матч. «Динамо» (Київ) - Україна (U-21) – 2:0

Товариський матч. «Динамо» (Київ) - Україна (U-21) – 2:0

Динамівці провели два тайми різними складами, аби якомога більше гравців отримали ігрову практику. Ігровий час отримали й ті футболісти, які у цьому сезоні нечасто виходили, або зовсім не виходили на поле у офіційних матчах.

У свою чергу, за молодіжну збірну України зіграли усі семеро динамівців, викликані Олександром Головком на триденний навчально-тренувальний збір у рамках підготовки до кваліфікаційних матчів ЧЄ-2017 проти Франції та Шотландії, які відбудуться на початку вересня в Києві, а саме:

захисники Павло Лук’янчук, Богдан Михайліченко, Зураб Очігава;

півзахисник Віктор Циганков;

нападники Артем Беседін, Дмитро Хльобас (орендований полтавській «Ворсклі»), Роман Яремчук (орендований «Олександрії»).

У першому таймі динамівці володіли ініціативою, проте так і не зуміли втілити цю перевагу у рахунок.

А на самому початку другої половини зустрічі, коли склад «біло-синіх» змінився, команда Сергія Реброва швидко забила одразу два голи. Спершу Матвієнко, намагаючись перервати простріл Макаренка з лівого флангу, зрізав м’яч у власні ворота. А за кілька хвилин Жуніор Мораес влучним ударом головою замкнув навіс від Громова.

У час, що залишився, динамівці мали ще не один хороший момент, аби довести рахунок до розгромного, але жоден із них не реалізували.

Матч завершився з рахунком 2:0 на користь «Динамо». Та, безумовно, користь від цієї гри отримали обидві команди.

Товариський матч

24.08.2016. Чапаївка, НТБ «Динамо»

«Динамо» - Україна (U-21) – 2:0 (0:0)

«Динамо» (1-й тайм): Коваль (Рудько, 30), Морозюк, Чоботенко, Селін, Антунеш, Федорчук, Сидорчук, Мякушко, Гусєв, Кравець, Гладкий.

«Динамо» (2-й тайм): Рудько (Рибка, 60), Тимчик, Данило Сильва, Віда, Макаренко, Корзун, Громов, Гармаш, Буяльський, Гонсалес, Мораес.

Голи: Матвієнко (автогол), Мораес

Copyright © FC Dynamo Kyiv

*фото П. Кубанова

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер