Товариський матч. «Динамо» – «Ворскла». Анонс

Товариський матч. «Динамо» – «Ворскла». Анонс

Гра відбудеться на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського та розпочнеться о 14:00.

Вхід на стадіон вільний!

Із тих 25-ти футболістів, які складали обойму «Динамо» на початку другої половини сезону, 12 роз’їхалися до таборів своїх національних збірних, ще один (Євген Чумак) – до збірної України U-20.

Ще троє – Євген Макаренко, Сергій Сидорчук та Джермейн Ленс – наразі продовжують відновлюватися після травм.  

Таким чином, у розпорядженні Сергія Реброва залишилися дев’ять гравців основного складу «Динамо» – Шовковський, Рудько, Данило Сильва, Бетао, Мігель, Буяльський, Калитвинцев, Беланда та Мбокані.

Їм було надано чотири вихідних, після чого ввечері вівторка вони зібралися на тренувальній базі ФК «Динамо», аби продовжити підготовку до важливих матчів у чемпіонаті, Кубку України та Лізі Європи.

Важливим етапом підготовки стане контрольний матч із полтавською «Ворсклою», до якого, вочевидь, будуть залучені гравці молодіжної команди або «Динамо-2». Хоча й у цих командах вибір гравців наразі обмежений, оскільки вони також делегували чимало своїх гравців до молодіжної та юнацьких збірних України.

Натомість спаринг-партнер «біло-синіх», полтавська «Ворскла», привезе до Києва свій бойовий склад. Усі гравці «основи» полтавчан перебувають у розпорядженні Василя Сачка та готуються до найближчих матчів за єдиним виключенням – Артем Громов вирушив до розташування збірної.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер