Травневі завдання для чемпіонів (+ ВІДЕО)

Травневі завдання для чемпіонів (+ ВІДЕО)

А ігри ці будуть вельми принциповими – проти головного конкурента на внутрішній арені, донецького «Шахтаря», а також колись грізного «Металіста», який зараз переживає непрості часи.

В якості приємного презенту за золоті нагороди динамівці отримали від тренерського штабу два вихідних дні, від середи приступивши до тренувального процесу. Судячи з того, з яким бажанням та ентузіазмом футболісти готуються до гри з «Шахтарем», цей матч для них залишається дуже й дуже важливим.

Ближче до завершення футбольного сезону спорожнів лазарет команди. У четвер у тренувальному занятті взяли участь двадцять польових гравців та чотири воротарі. Відрадно, що в загальній групі займаються Микола Морозюк та Валерій Федорчук. Не будемо загадувати, чи вийдуть вони на поле в цьому сезоні, але сам факт не може не радувати. За індивідуальною програмою продовжує займатися Александар Драгович, із дня на день захисник зможе тренуватися без будь-яких обмежень.

Незважаючи на дострокове здобуття чемпіонського трофею, про жодну розслабленість мова зараз не йде. Особливо важливими є травневі матчі для гравців національних збірних, які готуються до виступів на Євро-2016. Їхня мотивація показати себе з найкращого боку доволі зрозуміла, її з користю можна використовувати й для «Динамо». Якщо «біло-сині» пропустять менше двох м'ячів, то встановлять власний рекорд за пропущеними м'ячами в одному чемпіонаті: нагадаємо, в чемпіонаті 2001/02 наша команда пропустила 9 м'ячів, тоді як у нинішньому чемпіонаті наші голкіпери лише 7 разів діставали м'ячі з власних воріт.

Безпосередньо готуючись до гри з «Шахтарем», динамівці у п'ятницю та суботу проведуть тренування на базі в Кончі-Заспі, а в суботу ввечері вирушать до Львова. Матч 24-го туру Ліги Парі-Матч «Шахтар» – «Динамо» відбудеться 1-го травня на «Арена Львів», початок о 19:30.

* фотрепортаж тренування на клубних сторінках у соцмережах ВКонтакте, Facebook, Google+, Twitter

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер