Тренер «Динамо-U14» Юрій ЛЕНЬ: «Нічия з«Шахтарем» закономірна»

Тренер «Динамо-U14» Юрій ЛЕНЬ: «Нічия  з«Шахтарем» закономірна»

Про те, як складалася зустріч для «біло-синіх» та подальші плани на турнір, після фінального свистка розповів тренер команди Юрій Лень.

- Гра склалася для нас так само, як і всі інші проти «Шахтаря» – безкомпромісна, самовіддана, багато боротьби. Можливо, через це не було видовищного футболу. Я задоволений усіма гравцями в плані самовіддачі. Були помилки тактичного характеру, але в бажанні хлопцям не можна було відмовити. На жаль, не реалізували свої моменти. Могли й самі пропустити. Не можу сказати, що ми виглядали сильнішими. Не можу сказати, що виглядали гірше. Нічийний рахунок, на мій погляд, по грі.

- Упродовж матчу ви робили багато зауважень захисникам. Чим були незадоволені?

- Проблема захисту в нас існує давно. Як раніше казав, із нами на турнір не поїхав Олександр Борщов, аналогічну заміну якому знайти не змогли. Впродовж гри, ще в першому таймі, замість Гліба Хрущова випустив Дмитра Наскрипняка. Це хлопчик із Чернігова, я вважаю, він підсилив нашу гру. Нам потрібні виконавці на захист та один півзахисник. Будемо шукати. Якщо підсилимося, ця команда може бути конкурентоспроможною, причому не лише в Україні.

- Чому вирішили найкращого бомбардира команди Івана Михайленка випустити лише в другому таймі?

- Це не тому, що в останній грі він зіграв не дуже добре. Швидше, з тактичних міркувань. Перший тайм ми грали «другим номером», а перед Олександром Яцюченком, який вийшов у нападі, стояло завдання виконувати велику кількість «чорнової роботи». Михайленко притримали на другий тайм, розраховували на його «свіжість». У нього був хороший момент відзначитися... Чому не влучив у ворота? Пов'язую це із хвилюванням та втомою. Плюс, не варто забувати про вік гравця.

- Попереду третій, вирішальний тур. Для першого місця у групі «Динамо» потрібно перемагати з великим рахунком запорізький «Металург»...

- Нам потрібно грати у свій футбол. Тоді буде все добре.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер