Тренер «Миколаєва» у грі з «Динамо» сподівається на диво

Тренер «Миколаєва» у грі з «Динамо» сподівається на диво

- Ми ставимо максимальні завдання в кубку. Різниці, займемо ми восьме або дванадцяте місце в чемпіонаті, особливо ніякої. Є перший-другий рядки, які дають право вийти до Прем'єр-ліги, та всі інші. Тому вирішили спробувати проявити себе в кубку. 

Незалежно від того, як ми зіграємо з «Динамо», гра буде психологічно легкою для футболістів. Так, вони можуть створити диво, але лаяти їх (в разі поразки, - прим.ред.) ніхто не буде. Завдання в цьому плані вже практично виконане. Я розумію, що гра буде дуже важка. «Динамо» зараз набрало хід і показує непогану гру. Дуже складно щось їм протиставити. Постараємося добре зіграти.

Дрібниця, але приємно, як вчинили в «Динамо» в плані нашої гри. Вони не стали, хоча мали на це право, шукати в нашому газоні якісь проблеми і змусити перенести гру, створити купу додаткових проблем. Наше поле не краще, ніж у Полтаві. Зрозуміло, якщо хотіли, могли б зробити перенесення або відмовитися грати у нас, знайти ще сто причин. Вони вчинили дуже гідно, запропонувавши допомогу від агрономів «Динамо», які будуть наше поле приводити в належний стан. За це їм велике спасибі.

«Динамо» – це мій улюблений клуб з дитинства. Я не пропускав жодного матчу і досі в будь-яких турнірах вболіваю за «Динамо» . Коли Ребров прийняв команду, одразу вдалося стати чемпіонами. Після цього з'явилися молоді футболісти, пішли легіонери, і настав складний робочий період. Через це були якісь проблеми. Ми не бачили, що хотіли б. Але мені подобається робота Реброва. Так, його критикують. Але критикує той, хто нічого не робить або, можливо, не розуміють чогось.

Вважаю, у нього дуже хороша команда, у якої є майбутнє. Просто треба трохи часу. Мені в цьому плані подобається Суркіс, який міг би не мучитися і поміняти тренера, взяти легіонерів і швидко зробити команду. Але він чекає. Думаю, це дасть свої плоди, і ми це побачимо в наступному розіграші єврокубків. Думаю, повинні встигнути до того часу зробити ту команду, яка складе конкуренцію «Шахтарю» і на міжнародній арені. 

Зрозуміло, що «Динамо» навіть не на одну голову сильніше за нас. Але ми футбол і любимо, що він непередбачуваний і завжди є шанс, що може статися диво, що більш слабка команда може виграти. На цей шанс треба сподіватися, намагатися не здаватися до останнього. Хоча я реально розумію, що це зробити практично неможливо. Але будемо намагатися грати, зробити свято місту. А щодо перемоги, будемо сподіватися, як ви кажете, на диво, - повідомляє сайт ua-football.com

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер