Тренування «Динамо»: без Діакате, але з Єременком

Тренування «Динамо»: без Діакате, але з Єременком

Напередодні матчу-відповіді раунду плей-офф Ліги Європи «Динамо» провело відкрите тренування на своїй заміській базі. У занятті взяло участь 20 людей, 18-ть із яких потраплять до заявки на гру з болгарським клубом. Через травми поки не можуть тренуватися разом з усіма Шевченко та Гусєв, зате порадувало повернення на поле після хвороби Єременка. Втім, їхня участь у матчі залишається під знаком питання. Також привернув до себе увагу Аді, який разом з усіма тренувався в загальній групі. Тим часом, був відсутній Діакате, окремо з Михайлом Михайловим займалися воротарі Богуш та Кичак.

Поділившись на дві команди, динамівці почали грати у гру, в якій м’яч можна брати руками, а робити передачі й бити по воротвх – лише головою. Групу в зелених манішках склали: Коваль, Данило, Юссуф, Бетао, Вукоєвич, Корреа, Аруна, Калитвинцев, Рибалка, Ідейє. Без манішок грали: Шовковський, Алмейда, Хачеріді, Попов, Гармаш, Алієв, Єременко, Аді, Ярмоленко, Мілевський.

* * *

А перед початком тренування футболісти розповіли про майбутній матч із «Літексом»:

БЕТАО, захисник «Динамо»:

- Після матчу з «Кривбасом» команда втомилася, адже в нас цього місяця дуже багато ігор. Але всі готові й зосереджені на майбутній грі, тому що вона буде для нас дуже важливою, й ми маємо перемогти.

- Чи дозволяє перемога в першому матчі на виїзді почувати себе спокійніше напередодні зустрічі-відповіді?

- Так. Перемога є перемога, після неї настрій завжди покращується. Але той матч вже давно потрібно забути й більше думати про майбутню гру. Нам потрібно уважно діяти в обороні, тому що якщо позаду «нуль» – це, як мінімум, нічия.

- В останніх матчах ви граєте в центрі захисту з Діакате чи Юссуфом. Вправно виконуєте свої обов’язки?

- Звичайно. Ще до переходу до «Динамо» я грав якраз у центрі оборони. Вже в Києві в інтересах команди тренери почали мене ставити і праворуч, і ліворуч. Але для мене краще грати якраз на позиції центрального захисника. Тут почуваю себе найбільш комфортно. Втім, у будь-якому випадку я хочу допомагати команді, тому буду грати там, де потрібно.

- У вас тільки но було теоретичне заняття. Що нового дізналися про «Літекс»?

- Нового нічого, тому що ми лише нещодавно зустрічалися, і чудово знаємо, як вони грають. У них два бразильці дуже швидко й активно діють на флангах, тому з ними потрібно бути достатньо уважними й зібраними. Також відзначив би їхнього капітана Янєва, який забив нам гол. Гадаю, це головний гравець у «Літекса».

- Чи спілкувалися ви зі своїми співвітчизниками після матчу в Болгарії?


- Ні, ми не знайомі.

* * *

Огнєн ВУКОЄВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Розібравши нашу першу гру проти «Літекса», Юрій Павлович сказав, що потрібно грати щільніше і блокувати футболістів суперника, не даючи їм можливості завдавати ударів по наших воротах.

- Чи можна говорити про те, що в Болгарії «Динамо» недостатньо добре налаштувалося на суперника?

- Ні, ми вийшли на поле з хорошим настроєм. Можу сказати лише те, що завтра ми маємо, передусім, досягти результату. А з часом додамо, і гра стане кращою. Ми проводимо матчі кожні три дні, це дуже велике навантаження.

- Будете грати на перемогу чи вас влаштує й нічия?

- Звичайно, на перемогу, адже ми граємо вдома, перед своїми вболівальниками. Звичайно, по-іншому бути не може.

Фотогалерея тренування

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер