Тренувальний день напередодні контрольної гри

Тренувальний день напередодні контрольної гри

Наступного дня після двосторонки з молодіжним складом, яка відбулася в середу, команда провела ранкове тренування.

А в п'ятницю динамівці вийшли на тренувальне поле вже ввечері. Заняття передувало контрольному матчу з "Колосом", який відбудеться в суботу. 

Після інтенсивної розминки, під час якої гравцям були запропоновані активні вправи на швидкість та реакцію, команда стала до основної роботи.

Спершу гравці виконували вправи на командний контроль м'яча, тоді як голкіпери займалися на сусідньому полі. Потім польові гравці розділилися на дві групи на різних половинах поля, в одній із яких футболісти працювали над завершенням атак один в один із воротарем, а також із чисельною перевагою над захисниками.

Потім уже вся команда одночасно брала участь у тактичних вправах. За відсутності збірників у групі перебувало відносно небагато гравців. Мірча Луческу у звичній для нього манері активно керував кожною дією гравців, перебуваючи в самому центрі ігрового майданчика, та робив індивідуальні підказки кожному.

У суботу "Динамо" належить провести хороший спаринг із представником нашої країни в єврокубках цього сезону - "Колосом" із Ковалівки. Нагадаємо, "Колосу", як і "Динамо", належить стартувати в єврокубковому сезоні менше ніж за два тижні.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер