Тренуємося і готуємося до зустрічі з «Базелем»

Тренуємося і готуємося до зустрічі з «Базелем»

Кожному, тим не менше, довелося пройти цю коротку відстань під проливним дощем. «Свої в погану погоду вдома сидять, телевізор дивляться...», - казав кіт Матроскін із «Простоквашино». Навряд чи думки про роботу на мокрому полі радували футболістів, але все це забулося, щойно ми прибули до «Marbella Football Center». Яскраве сонце змінило дощ, від чого веселка на небі, що супроводжує практично кожне тренувальне заняття «Динамо» в Іспанії, була дуже яскравою і насиченою кольорами.

Троє в готелі

Коротко про головне: у вечірньому тренуванні, як і в ранковій прогулянці набережною, не брали участь відразу двоє футболістів, які грали з перших хвилин у матчі зі «Стяуа». Мова йде про центрального захисника Домагоя Віду та півзахисника Дениса Гармаша. Обидва підхопили застуду та лікуються. Тренерський штаб також надав можливість відпочити і молодому Дмитру Хльобасу. Всі троє залишилися в готелі.

Євген Хачеріді пробігся й індивідуально займався у спортзалі, так як є єдиним динамівцем, хто відіграв у матчі з румунами всі 90 хвилин. Ну, а Марко Рубен й досі травмований, хоча пошкодження не заважає аргентинцю працювати в тренажерній залі.

Ось так би й з «Базелем»!

Безпосередньо на тренуванні футболісти багато працювали з м'ячем і провели дві двохсторонки «9Х9». Спочатку грали поперек поля, а потім від штрафної до штрафної. У паузах між цими міні-матчами хлопці відпрацьовували удари по воротах. Після того, як Олег Гусєв із кута штрафного відправив м'яча точно в дальню дев'ятку без шансів для голкіпера, а слідом за ним Олександр Алієв таким самим ударом спрямував сферу у нижній кут, не витримав Михайло Михайлов.

«Відчуваю, в матчі з «Базелем» такі м'ячі теж будуть залітати», – голосно вигукнув він. Сподіваємося, що так і станеться!

Хачеріді не до чаю

Тим часом із тренажерної зали повернувся Євген Хачеріді і, наливши собі чаю, збирався поспостерігати за партнерами, але через лічені хвилини чимдуж побіг до роздягальні за бутсами. Причина проста – Сергій Ребров запропонував зіграти в теннісбол!

У першій партії була рівна і жорстка боротьба за кожен м'яч. На стороні Сергія Реброва був багаторічний досвід і відточена майстерність, у той час як козирем Євгена Хачеріді є його пластичність (маючи високий зріст, трюкам, які виконував захисник під час прийому м'яча у складних ситуаціях, напевно, позаздрив би будь-який акробат) і... вітер, що дув якраз в обличчя супернику. У запеклій боротьбі перемога все ж дісталася більш досвідченому теннісболісту Сергію Реброву – 21:16!

«Проти вітру у тебе взагалі немає шансів», – попередив Євгена Сергій Станіславович, коли вони мінялися половинами, і мав рацію! Другу і не менш захоплюючу партію дограти не вдалося, так як інша команда, за винятком Тайє Тайво, який також не міг відірвати погляд від теннісбола, вже готова була їхати до готелю. До того моменту рахунок уже був 14:2 на користь Реброва.

Десятий день у Марбельї почався для «біло-синіх» о 8:30 з медогляду, легкого сніданку і тренування.

Сьогодні динамівці проведуть свій третій і заключний матч у рамках турніру професійних команд Impact Cup проти швейцарського «Базеля».

Як завжди, саме на нашому офіційному сайті ви зможете ознайомитися з усіма матеріалами третього матчу «біло-синіх» на першому зборі в Марбельї.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер