Тренувальні збори: не збавляючи обертів

Тренувальні збори: не збавляючи обертів

У п’ятницю, 14 липня, у програмі роботи київського "Динамо" на тренувальному зборі в Австрії два тренування.

Перед першим із них, яке розпочалося вранці, частина гравців працювала в тренажерному залі. Заняття на полі вже не вперше за збори замість традиційних кількох кіл пробіжки розпочалося з аеробної роботи з м’ячем, під час якої гравці стали по своїх ігрових позиціях та кілька хвилин пограли без пресингу на стандартному полі.

Далі відбулася вже традиційна розминка, під час якої тренер з фізичної підготовки Віталій Кулиба запропонував гравцям цікаву вправу. Розбившись на пари, вони почергово намагалися наздогнати один одного, при цьому той, хто втікав, хоч і мав кілька метрів фори, але стартував із положення сидячи на газоні. Ця вправа викликала у гравців чимало позитивних емоцій.

Далі розпочалася основна робота із м’ячами. Спершу – у квадратах, а далі Мірча Луческу керував діями своїх підопічних під час тактичних вправ. Роботу з м’ячем вже розпочав Ігор Горбач, щоправда, поки з деякими обмеженнями – уникаючи контактів.

А завершилося перше заняття невеликим турніром на маленькому полі зі стандартними воротами. При цьому гравці були поділені на три команди у тренувальних манішках різних кольорів, які почергово змагалися одна з одною. У підсумку перемогли зелені манішки, з якими до останнього намагалися змагатися помаранчеві.

У п'ятницю очікується приїзд динамівських гравців молодіжної збірної, які отримали додаткові вихідні після чемпіонату Європи. А ввечері команда проведе друге тренування. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер