Тренувальний матч. «Динамо» – «Аустрія Клагенфурт» – 9:0

Тренувальний матч. «Динамо» – «Аустрія Клагенфурт» – 9:0

У четвер, 20 липня, київське «Динамо» провело тренувальний матч у рамках збору в Австрії. Суперником «біло-синіх» стала місцева команда «Аустрія Клагенфурт».

Зі стартових хвилин на поле вийшли футболісти, які напередодні у спарингу проти саудівського «Аль-Гіляля» або отримали мало ігрового часу, або взагалі не з’являлися на полі. Також змішаним складом (у тому числі футболісти молодіжної команди) грали й наші суперники.

Динамівці зі свистком про початок матчу активно пішли в атаку. Якщо Вівчаренку не вистачило влучності, коли після скидки Діалло фланговий захисник пробив із меж штрафного майданчика вище воріт, то Ванат на 8-й хвилині вдало відгукнувся на подачу Лєднєва після розіграшу кутового та в дотик від ближньої стійки пробив повз воротаря – 1:0.

Незабаром Лєднєв до гольової передачі записав на свій рахунок і гол. Після передачі з глибини Богдан підхопив м’яч перед штрафним майданчиком, просунувся трохи вперед та із центру карної зони пробив точно в кут – 2:0.

За кілька хвилин суперник «подарував» Ванату чудову можливість, аби забити. Захисник необачно віддав передачу назад на голкіпера, Владислав перехопив м’яч та у дотик прокинув повз воротаря, але сфера прокотилася в сантиметрах від стійки.

Суперники також намагалися не відсиджуватися в обороні, а також створювати моменти, але особливих дивідендів, окрім дальніх неточних ударів, витягнути не змогли. А «Динамо» на 33-й хвилині довело рахунок до розгромного. Діалло поборовся на лівому фланзі, відібрав м’яч та вивів до воріт Ваната. Владислав обіграв на лівому краю штрафного майданчика захисника, прокинувши тому м’яча поміж ніг, і потім із гострого кута поцілив повз воротаря в дальній кут – 3:0.

За кілька хвилин «біло-сині» отримали право на штрафний удар метрах у 35-ти від воріт, лівіше від центру. До м’яча підійшов Лєднєв і замість подачі вирішив пробити, але суперників врятувала поперечина. Але до перерви «біло-сині» забили все ж таки ще, причому зробили це двічі. Спочатку Лєднєв вивів по центру до воріт Царенка, і Антон чітко пробив повз воротаря, а згодом записав своє прізвище до авторів забитих м’ячів і Діалло, коли захисники «Аустрії Клагенфурт» проґавили прискорення Самби фактично від центру поля.

Варто відзначити, що чудовий момент забити, за рахунку 4:0 на користь «Динамо», мали й австрійці, але після подачі з кутового та удару з центру штрафного майданчика «біло-синіх» врятувала поперечина. Утім, пішли відпочивати за рахунку 5:0 на користь нашої команди.

У другому таймі склад «Динамо» трохи «освіжився», і побиття суперника продовжилося. На 59-й хвилині дубль оформив Діалло, який відгукнувся на чудову передачу Лєднєва з глибини та майстерно перекинув воротаря.

На 74-й хвилині також свій другий м’яч у матчі забив і Лєднєв – Богдан відгукнувся на простріл з правого флангу та в дотик замкнув ближню стійку. Також вдалося відзначитися й Караваєву, якого класним діагональним пасом знайшов Вівчаренко, і Олександр, вийшовши віч-на-віч із воротарем, точно пробив по воротах.

Були у динамівців ще моменти, зокрема, дуже хотів відзначитися Волошин, але крапку в матчі поставив Андрієвський, після удару якого м’яч зачепив захисника та після рикошету залетів у кут воріт. Тож 9:0 – переконлива перемога «Динамо», яка продовжує безпрограшну серію «біло-синіх» на тренувальному зборі в Австрії.

Контрольний матч

«Динамо» – «Аустрія Клагенфурт» – 9:0

Голи: Ванат (8, 33), Лєднєв (15, 74), Царенко (41), Діалло (43, 59), Караваєв (77), Андрієвський (90).


Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер