Тренувальний матч. «Динамо» - «Триглав» - 9:0

Тренувальний матч. «Динамо» - «Триглав» - 9:0

У неділю «Динамо» у тренувальному матчі розгромило словенський клуб «Триглав» із міста Крань. Ця гра відбулася на стадіоні, розташованому біля готелю динамівців, де команда Мірчі Луческу кожного дня проводить тренування.

Перший тайм минув за відчутної переваги динамівців. Рахунок у грі відкрив Андрій Ярмоленко, вдало зігравши на добиванні та розстрілявши ворота після удару Буяльського та серії рикошетів. А невдовзі відзначився сам Буяльський, обігравшись з Шапаренком та завершивши атаку ударом з меж штрафного майданчика. А перед перервою Ярмоленко оформив дубль, відправивши м’яч до сітки з лінії воротарського майданчика після прострілу з лівого флангу та рикошету.

По перерві склад киян змінився, проте це жодним чином не відобразилося на картині гри. Кияни продовжували повністю домінувати на полі, але при цьому стали забивати голи ще регулярніше. Першим після перерви у воротах словенської команди відзначився Богдан Лєднєв, замкнувши з центру штрафного майданчика пас Антона Царенка з лівого флангу.

Далі влучним більярдним ударом відзначився Олександр Яцик. Наступним відзначився Самба Діалло, вразивши нижній кут приблизно з лінії штрафного. Автором сьомого м’яча став Назар Волошин, відзначившись з меж штрафного після пасу Навіна Малиша із глибини.

Ще один м’яч Самба Діалло заніс у ворота з лінії після того як захисники не зуміли перервати пас від Волошина. А крапку у грі поставив сам Назар, реалізувавши вихід віч-на-віч із голкіпером.

Тренувальний матч. «Динамо» - «Триглав» - 9:0

Стартовий склад «Динамо»: Бущан, Тимчик, Дячук, Біловар, Дубінчак, Сидорчук (к), Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Кабаєв, Беніто.

У 2-му таймі на заміни виходили: Моргун, Караваєв, Боль, Попов, Малиш, Рамадані, Яцик, Царенко, Лєднєв, Діалло, Волошин.

Голи: Ярмоленко (2), Діалло (2), Волошин (2), Буяльський, Лєднєв, Яцик. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер