Тренувальний табір «Динамо» в Австрії відвідав губернатор Каринтії

Тренувальний табір «Динамо» в Австрії відвідав губернатор Каринтії

Цього літа київське «Динамо» проводить свій тренувальний збір в австрійській федеральній землі Каринтія, зокрема у місті Санкт-Файт-ан-дер-Глан.

З першого дня динамівську делегацію радо зустріли, прикрасивши весь готель в українські жовто-сині кольори. Деякі елементи декору в національних кольорах власноруч підготували українські діти-біженці від війни, які нині проживають у регіоні Каринтія. Цей регіон з перших днів війни прийняв чимало українців.

Багато наших співвітчизників з українськими прапорами були присутні на трибунах під час матчу з «Вольфсбергером», команди з одного з відомих міст у Каринтії.

А перед грою з «Вольфсбергером» до готелю динамівці завітав губернатор Каринтії Петер Кайзер. Спершу він поспілкувався з генеральним директором клубу Резо Чохонелідзе та менеджером міжнародної служби Анатолієм Волком, а потім зустрівся також із головним тренером «Динамо» Мірчею Луческу, капітаном «біло-синіх» Сергієм Сидорчуком та зірковим гравцем команди Андрієм Ярмоленком.

Далі губернатор відвідав саму гру в Санкт-Файті, на яку з’їхалися українці з навколишніх міст та забезпечили чудову атмосферу під час гри, а динамівці віддячили їм видовищною перемогою. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер