Тренувальний збір «Динамо»: гравці молодіжної збірної включились до роботи

Тренувальний збір «Динамо»: гравці молодіжної збірної включились до роботи

Київське «Динамо» продовжує підготовчий збір в австрійській федеральній землі Каринтія.

У четвер на ранковому тренуванні «біло-сині» працювали двома групами. В окремій групі займалися гравці київського «Динамо», які захищали честь країни на молодіжному Чемпіонаті Європи.

Костянтин Вівчаренко, Володимир Бражко та Владислав Ванат виконували бігову роботу, а також трохи попрацювали з м’ячем під керівництвом тренера з фізпідготовки Віталія Кулиби.

До них вже під час тренування приєднався Олександр Сирота, який сьогодні прибув до тренувального табору «біло-синіх».

А от Руслан Нещерет вже займався разом із рештою голкіперів, спершу виконуючи спеціальні воротарські вправи під керівництвом Михайла Михайлова, а потім взяв участь і у роботі основної групи.

Основна ж частина гравців була зайнята переважно ігровими вправами, орієнтованими на контроль м’яча, побудову та взаємодію під час гри в обороні та атаці. 

Наприкінці заняття динамівці працювали над кросами – прострілами та подачами, а також їх завершеннями. Під час цієї роботи завжди вистачає видовищних голів та красивих сейвів.

Нагадаємо, свій наступний контрольний матч «Динамо» проведе вже завтра. Суперник – кіпрський «Аріс», з яким «біло-сині» зіграють в австрійському місті Кніттельфельд. Гра розпочнеться о 19:00 за київським часом. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер