Тренувальний збір «Динамо»: інтенсивна робота під навантаженнями

Тренувальний збір «Динамо»: інтенсивна робота під навантаженнями

Триває тренувальний збір київського «Динамо» в австрійській федеральній землі Каринтія. У вівторок, 18 липня, вранці «Динамо» провело тренування на стадіоні біля готелю.

Напередодні ввечері «біло-сині» не проводили жодних тренувальних занять через негоду, яка вирувала у Санкт-Файті. Після спекотного ранку ввечері у місті пройшла дуже сильна злива з градом, який усіяв все поле, тому було вирішено поберегти газон та здоров’я футболістів.

У вівторок робота почалася з насиченої біговими вправами розминки. Після неї голкіпери перейшли під керівництво Михайла Михайлова, а польові гравці працювали у квадратах.

Спершу це були два квадрата для двох груп, де гравці працювали з великою інтенсивністю, тому робота була поділена на часові інтервали, між якими гравці мали змогу перепочити та віддихатися. Далі команда вдосконалювала володіння м’ячем та колективний відбір вже в одному великому квадраті.

Не менш інтенсивною вийшла гра на четверо імпровізованих вузьких воріт, складених із тренувальних фішок, у які треба було забивати голи двом командам в різних манішках, які протистояли одна одній.

Крім цього, команда відпрацьовувала і тактичні елементи, зокрема окрему увагу було приділено комбінаціям в нападі та завершенню атак.

В заключних вправах чимало роботи було і у голкіперів. Наостанок польові гравці відпрацювали удари по воротах, і знову голкіперам довелося добряче попрацювати та продемонструвати свою реакцію.

Ввечері в Санкт-Файті знову вирувала негода. Команда встигла тільки вийти на розминку, коли знову, як і день тому, почалася сильна злива, яка не вщухала весь вечір, що унеможливило будь-яку роботу з м’ячем.

Нагадаємо, у середу у Санкт-Файті відбудеться товариський матч «Динамо» з «Аль-Гілялем». Точний час початку гри буде затверджено вранці у день матчу враховуючи прогноз погоди.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер