Тренувальний збір динамівців. День 2-й

Тренувальний збір динамівців. День 2-й
Вранці у Дівонн-ле-Бен пройшов рясний дощ, через що раніше запланований виїзд до футбольного поля довелося змінити на заняття у тренажерному залі.
 
Тож другий день збору для гравців київського «Динамо» розпочався з аеробної та силової роботи, яка тривала близько однієї години.
 
Протягом усього дня в Дівонн-ле-Бен спостерігалася мінлива погода. Уже на вечірнє тренування динамівці вийшли за теплої та сонячної погоди, яка спонукала гравців до активної роботи з м'ячем.
 
 
Провівши ретельну розминку під керівництвом Віталія Кулиби, футболісти стали роботи, спрямованої на тактичні моменти. Основна увага заняття була акцентована саме на утриманні м'яча, а також на правильній та швидкій взаємодії між партнерами по команді під час цього важливого аспекту.
 
 
До слова, на вечірнє заняття завітала адміністрація міста, де базується делегація київського «Динамо», на чолі з її мером Вансоном Скатоляном.
 
 
 
Завершилося заняття відпрацюванням ударів по воротах з-за меж штрафного.
 
Після насиченого тренувального дня у більшості гравців план був один - переглянути матч національної Збірної України та підтримати своїх колег по команді.
 
Семеро динамівців допомогли нашій збірній перемогти та вийти до чвертьфіналу Євро-2020, тож із хорошим настроєм динамівці лягли спати, набираючись сил перед третім тренувальним днем на зборі.
 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер