Тренування на базі збірної Румунії (ФОТО)

Тренування на базі збірної Румунії (ФОТО)

Повернувшись із Клуж-Напоки, кияни буквально з літака взялися за роботу.

Відразу після приїзду з аеропорту на команду чекало тренування. Колектив був поділений на дві частини: ті, хто грав більше половини матчу напередодні, вирушили на відновлення, а інша група – на поле, виконувати ігрові серії.

У п'ятницю вдень команда знову зібралася на своїй тимчасовій тренувальній базі. Після обіду та тихої години хлопці сіли в автобус та вирушили на базу національної збірної Румунії. Рішення провести тренування саме там було прийнято у зв'язку з кращими умовами та якістю поля.

Після пробіжки йшла традиційна розминка, а потім почалося найцікавіше. Мірчею Луческу та його тренерським штабом був зроблений акцент на моделюванні атаки та відпрацюванні дій у захисті. Футболістам було запропоновані серії на завершення гольових дій у нападі, паралельно ж захисники відточували свою оборонну майстерність.

Кульмінацією тренування стала серія ігрових матчів на одній половині поля, де хлопців поділили на три команди – сім польових гравців плюс воротар. Умови дуже прості: матч триває лише кілька хвилин, але завершиться достроково в разі забитого м'яча однієї з команд. Переможцем стала команда у складі Бущана, Попова, Забарного, Сироти, Дубінчака, Шапаренка, Бєсєдіна та Довбика.

Завтра вранці команда збереться на базі збірної Румунії для завершення підготовки до наступних благодійних матчів. У неділю, на Великдень, Луческу надасть футболістам вихідний, щоб ті провели свято в колі сімей, а вже наступного ранку команда вирушить до Дортмунду, де на неї чекає матч із німецьким грандом «Борусcією».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер