Тренування напередодні гри з «Минаєм»

Тренування напередодні гри з «Минаєм»

Київське «Динамо» продовжує підготовку до перенесеного матчу першого туру Прем'єр-Ліги проти «Миная».

Напередодні гри команда провела вечірнє тренування на своїй базі у Конча-Заспі. Тренуванню передувало теоретичне заняття, яке тривало близько години і яке провів головний тренер Мірча Луческу. За самим тренуванням Містер спостерігав з висоти, перебуваючи на терасі головного корпусу бази, і коригував хід заняття через асистентів.

«Біло-сині» тренувалися на першому полі навчально-тренувальної бази, де цього літа був повністю замінений газон. На сучасному ідеальному полі працювати з м'ячами – одне задоволення, і на саме заняття багато гравців вийшли раніше, встигнувши трохи пожонглювати м’ячами і побити по воротах.

Коли всі футболісти зібралися на полі, Еміль Карас від імені всієї команди привітав сьогоднішнього іменинника – Валентина Моргуна, який відзначив своє 20-річчя. А гравці влаштували імениннику традиційний «коридор».

Саме заняття почалося з пробіжки і розминки, якою керував тренер з фізпідготовки Віталій Кулиба. Потім почалася основна робота з м'ячами – різні вправи на утримання м'яча і колективний пресинг, у різних складах і манішках різних кольорів. Воротарі у цей час тренувалися по своїй спеціальній програмі під керівництвом Михайла Михайлова.

Завершилося заняття тактичної роботою, яку футболісти повинні будуть втілити у життя вже завтра на полі «Олімпійського».

Вранці в день гри команда проведе легке передігрове заняття, а за дві години до стартового свистка, після теоретичної установки, відправиться на «Олімпійський». Нагадаємо, матч «Динамо» - «Минай» розпочнеться о 19:30.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер