Тренування в повному складі

Тренування в повному складі

У суботу, 15 січня, футболісти київського «Динамо» зібралися вперше в новому році в повному складі на заміській клубній базі у Віті-Литовській.

Успішно пройшовши медогляд двома групами, тепер прийшов час включатися в інтенсивну роботу. Два дні команда займатиметься у Києві, а потім вилетить на перший закордонний тренувальний збір, який пройде в Іспанії.

Загалом у занятті взяли участь 27 футболістів – чотири воротарі та 23 польових гравці. Погода зглянулась над динамівцями, і після великих морозів стовпчики термометрів піднялися до плюсової температури, що дало змогу частину заняття провести на відкритому повітрі. Футболісти виконали значний обсяг бігової роботи, а також провели інтенсивну розминку під керівництвом тренера з фізпідготовки.

А потім футболісти перейшли до оновленого манежу, де в комфортних умовах уже працювали з м’ячами. Однією з найулюбленіших вправ для них є квадрати, коли потрібно передачами в один дотик якомога довше утримувати партнерів у центрі. Завершилося же заняття відпрацюванням комбінацій із фланговими передачами та завершенням атак у один дотик із меж штрафного майданчика.

Відзначимо, що до роботи із м’ячем уже приступив нападник Артем Бєсєдін. Форвард ударними темпами відновлюється після важкої травми, яку отримав у матчі Євро-2020 проти Швеції, і зараз потихеньку набирає кондиції.

Додамо, що на підготовчий збір до Іспанії динамівці вирушать зранку в понеділок, 17 січня. Перший етап підготовки до поновлення сезону триватиме до 27 січня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер