Тренування за дві доби до гри з «Бешикташем»

Тренування за дві доби до гри з «Бешикташем»

У понеділок пізно ввечері «біло-сині» прибули до Бухареста, де відбудеться перший, домашній матч раунду плей-оф Ліги конференцій, у якому «Динамо» протистоятиме «Бешикташ».

А у вівторок кияни провели перше тренування після переїзду. Вранці команда займалася у тренажерному залі готелю, а ввечері на гравців очікувало тривале теоретичне заняття, після якого динамівці відправилися на стадіон «Рапід Джулешті», де і відбудеться перший раунд протистояння з турецьким грандом.

Час початку вечірнього тренування було трохи змінено через сильну спеку, яка нині панує у столиці Румунії. Заняття розпочалося не з традиційних кількох кіл пробіжки або розминки, а з відпрацювання передач, яким особисто керував Мірча Луческу. Далі вже була розминка, після якої розпочалися вправи на утримання м’яча у квадратах та в одному великому квадраті, у той час як голкіпери займалися окремо.

Особливу увагу було приділено тактичній побудові – білд-апу. А завершилася вечірня сесія ігровими вправами, під час яких гравці відпрацьовували швидкість прийняття рішень та індивідуальну техніку.

У середу динамівці повернуться на стадіон ввечері, аби провести регламентне передматчеве тренування, яке триватиме не більше години. А сама гра відбудеться у четвер та розпочнеться о 20:00. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер