Третій день іспанського збору: заняття у тренажерній залі і тактичні вправи

Третій день іспанського збору: заняття у тренажерній залі і тактичні вправи

А почалося ранкове заняття з вправ, у яких були задіяні тренувальні стійки – на швидкість, частоту бігу. Вони чергувалися із вправами з м’ячами у квадратах.

В основній частині ранкового тренування у програмі підготовки динамівців було зазначено два пункти - робота у тренажерній залі та тактична вправа, у якій практикувався для одних контроль м'яча і організація гри в обороні, а для інших відбір... головна умова: здійснити переведення м'яча через вільний коридор.

Сьогодні вперше приєднався до робочого процесу в Марбельї Микита Бурда, який застудився напередодні іспанського збору і провів перші два дні в готелі. Микита сьогодні займався за індивідуальною програмою, а вже завтра очікується повернення захисника до загальної групи.

Під час вечірнього тренування одним із пунктів програми підготовки команди була динамічна ігрова серія.

Спочатку динамівці, поділені на три команди, грали за тактичної схеми 1-3-2-3. При цьому центральний нападник визначав вектор атак, а також дозволялось використовувати воротаря як польового гравця.

Після цього гравці перейшли до звичної схеми за участі 11 гравців, а ігрове поле було розширене до стандартних розмірів. 

У середу в планах «Динамо» значиться тільки один виїзд до Футбольного центру.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер