Третій дубль Ярмоленка, улюблене місто Мілевського

Третій дубль Ярмоленка, улюблене місто Мілевського

Перемігши «Дніпро» в матчі 8-го туру, «Динамо» вперше за 15 місяців очолило турнірну таблицю чемпіонату України. Ця перемога стала для «біло-синіх» уже п’ятою, здобутою над дніпропетровською командою з великим рахунком, причому третьою – на виїзді.

Для «Динамо» минулий поєдинок став 320-м без пропущених м’ячів, а в нинішньому сезоні – шостим поспіль. «Суха» серія підопічних Юрія Сьоміна на даний момент складає 559 хвилин, а конкретно голкіпера Олександра Шовковського – 469-ть.

Для Андрія Ярмоленка дубль у ворота «Дніпра» став уже третім у рамках чемпіонату України. В цілому це вже шостий дубль «біло-синіх» в матчах із дніпропетровцями - раніше «дуплетами» відзначалися Шевченко (двічі), Коновалов, Клебер та Мілевський.

До речі, для Артема Мілевського це вже п’ятий гол у ворота «Дніпра», причому забиває Артем виключно в Дніпропетровську. А для Юрія Сьоміна звітна перемога стала 50-ю в чемпіонатах України. Тим самим Юрій Павлович став 20-м тренером, якому вдалося досягнути настільки значного показника.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Фото: ФК «Дніпро»

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер