Три дебютанти, триста матчів «на нуль»

Три дебютанти, триста матчів «на нуль»

Перемога над запорізьким «Металургом» у рамках останнього туру чемпіонату України стала для «Динамо» вже шостою великою в сезоні. За цим показником підопічні Валерія Газзаєва зрівнялися з двома донецькими командами – «Шахтарем» та «Металургом».

Завдяки цій перемозі динамівці продовжили три своїх домашніх серії. На стадіоні імені Валерія Лобановського «біло-сині» виграли вісім матчів поспіль, не програють в останніх 28-ми поєдинках, а без забитого м'яча з поля не йдуть в останніх 38-ми матчах.

Воротар Денис Бойко, який зайняв місце у воротах «Динамо», дебютував у другому клубі Прем'єр-ліги. Нагадаємо, що в першому колі Денис небезуспішно виступав на правах оренди у столичній «Оболоні», а після зимової перерви повернувся до «Динамо». Завдяки старанням свого воротаря, який зберіг у матчі із запорізьким «Металургом» свої ворота в недоторканності, «Динамо» провело свій 300-й «сухий» матч у рамках національної першості.

Є в «Динамо» й абсолютні дебютанти. Мова про півзахисників Владислава Калитвинцева, який вийшов на поле у стартовому складі, та Кирила Петрова, який з'явився на полі у другому таймі. Хлопці не знітилися серед досвідченіших партнерів, а Влад навіть записав на свій рахунок голеву передачу.

Забивши два м'ячі у ворота «Металурга», нападник Артем Мілевський оформив уже сьомий дубль у кар'єрі. Три з них капітан «Динамо» провів у нинішньому сезоні – окрім запорожців, від Мілевського постраждали донецький «Шахтар» (14 тур) та харківський «Металіст» (22 тур). А ось Вукоєвич відзначився із знаком «мінус» – жовта картка, отримана Огнєном на 5-й хвилині матчу, стала для «Динамо» 70-ю в сезоні. 71-й і останній «гірчичник» в пасиві бразильця Бетао.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер