Троє динамівців у списку 75 топ гравців світового футболу цього сезону!

Троє динамівців у списку 75 топ гравців світового футболу цього сезону!

У вересневому номері журналу, що видається з 1960 року в Лондоні, у спеціальному розділі журналісти проаналізували найбільш значні трансфери цього літа у світовому футболі й визначили молодих та сформованих майстрів, які будуть грати провідні ролі в сезоні 2013/14.

П'ять таких придбань зробили українські клуби, причому троє футболістів із наведеного списку поповнили лави київського «Динамо»! Чи це не свідчення колосальної роботи зі зміцнення складу найтитулованішого клубу країни, яку провело керівництво «біло-синіх»!



До розділу футболістів, які відхилили пропозиції клубів англійської Прем'єр-ліги, потрапив півзахисник Юнес БЕЛАНДА з наступною характеристикою: «Зірковий гравець «Монпельє» зразка 2012 року, який посприяв виграшу клубом звання чемпіонів Франції, відхилив пропозицію лондонського «Арсенала» й вирушив до України, що стало для багатьох справжнім сюрпризом».

До частини гравців зазначеного дослідження, які позиціонуються як молоді таланти, британські журналісти додали захисника Александара ДРАГОВИЧА: «Багатообіцяючий австрійський центрбек, який після переїзду до України зі швейцарського «Базеля» став найдорожчим гравцем у своїй країні».

Нарешті, до списку футболістів, які уклали несподівані контракти, увійшов нападник Джермейн ЛЕНС: «Після трьох сезонів із ПСВ форвард національної збірної Голландії переїхав до України, де уклав контракт із київським «Динамо», який виявився вигідним для всіх, у тому числі й для його колишнього клубу та нього особисто».

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер