«Динамо» планово готується до домашнього поєдинку в чемпіонаті з «Шахтарем»

«Динамо» планово готується до домашнього поєдинку в чемпіонаті з «Шахтарем»

Вкрай насиченими на важливі матчі будуть для шанувальників ФК «Динамо» (Київ) найближчі тижні.

16-го жовтня команда на своєму полі зіграє центральний матч першого кола Ліги Парі-Матч проти донецького «Шахтаря», а за чотири дні також удома в Лізі чемпіонів проти англійського «Челсі».

Про плани динамівців на найближчі дні розповів тренер Сергій Федоров: «У вівторок, о четвертій вечора, команда в максимально можливому складі зібралася на клубній базі в Кончі-Заспі.

Ті футболісти, які в понеділок виступали за свої збірні, працюватимуть за індивідуальною програмою, проходитимуть відновлювальні процедури. Зараз у нас дуже щільний ігровий графік, тож про вихідний день для них говорити не доводиться. Інші же футболісти проведуть планове тренування на полі.

Ще після гри збірної України з Македонією до команди повернулися Євген Хачеріді та Сергій Сидорчук.

Травмованих немає, всі, в тому числі й Лукаш Теодорчик, працюють без будь-яких обмежень. У планах команди в середу та в четвер тренування в Кончі-Заспі та планова підготовка до матчу з «Шахтарем».

Нагадаємо, що двоє гравців «Динамо» все ще залишаються в розташуванні своїх збірних. Це Домагой Віда та Дерліс Гонсалес. 13-го жовтня о 21:45 на «Національному стадіоні» в мальтійському селищі Та-Калі Хорватія зіграє з Мальтою, а 14-го жовтня (о 3:00 за київським часом) в Асунсьйоні на «Дель Чако» Парагвай поміряється силами з Аргентиною.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер