Три дні на підготовку до «Арсенала»

Три дні на підготовку до «Арсенала»

Гравці повернулися додому в різному настрої, але радощі та проблеми в лавах національних команд довелося забути, тільки переступивши поріг клубної бази. Про це футболістам не забули нагадати динамівські тренери – матчі збірних позаду, тепер час усю увагу приділити виступами за «Динамо». Тим паче, графік найближчим часом буде дуже щільний – сім поєдинків за 22 дні.

Різні ігрові навантаження, що випали на гравців в останні дні, поставили перед тренерським штабом непросте завдання.

До матчу з «Арсеналом» у розпорядженні тренерського штабу є три повноцінних тренувальних дні, які потрібно використати з максимальною ефективністю. Через далекі перельоти деякі легіонери (Ленс, Мігель) у четвер провели відновлювальні процедури. Всі інші – а це чотири воротарі та 15 польових гравців – планове тренування. Невелике пошкодження у матчі за збірну Хорватії отримав Огнєн Вукоєвич. За словами лікарів, футболіст швидко одужує й, пройшовши необхідні процедури, у п'ятницю приєднається до загальної групи.

Традиційно головною частиною тренування підопічних Олега Блохіна стають ігрові вправи.

Цього разу футболісти були поділені на три команди, по черзі граючи одна із одною. Причому гравці «третьої» команди в цей час не «виключалися» з роботи, а, зайнявши місця по периметру поля, грали за атакуючих.

Заключною частиною заняття стала індивідуальна робота з гравцями одного амплуа. Сергій Федоров відповідальний за захисників, приділяючи велику увагу контролю м'яча та довгим націленим передачам.

Сергій Ребров з іншими гравцями моделював атакуючі комбінації та їхнє завершення.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер