Троє гравців «Динамо» – у збірній 20-го туру!

Троє гравців «Динамо» – у збірній 20-го туру!

Місце в центрі захисту в імпровізованій «дрім Тім» зайняв Хачеріді, Гармашу надали позицію в центрі поля, а Ярмоленко став найкращим на лівому фланзі атаки.

Євген Хачеріді. У діях захисника з кожною грою все більше відчувається впевненість і навіть
солідність, що приходить із віком. У поєдинку з «Волинню» Євген не припустився жодної грубої помилки, надійно закривав свою зону і підстраховував партнерів. Був епізод, коли Хачеріді нагадав себе торішньої давнини: в середині другого тайму, піддавшись на провокацію, він вліз у сутичку з Суботичем, проте арбітр чітко розібрався в ситуації і «помирив» обох футболістів.

Денис Гармаш (на фото). Те нахабство, в хорошому сенсі слова, з яким молодий динамівець пішов на трьох гравців захисту "Волині" і його результативний удар заслуговують пошани та окремої похвали. В силовій боротьбі з потужними гравцями середньої лінії «Волині» зміг уникнути традиційної жовтої картки. І хоч Блохін по ходу матчу постійно криками підказував Денису, як необхідно грати у футбол, є всі підстави припускати, що Олег Володимирович залишився задоволений діями хавбека.

Андрій Ярмоленко. Вийшовши на поле з капітанською пов'язкою, Ярмоленко проявив лідерські якості, яких так не вистачало динамівцям у попередніх матчах. На засніженому полі «Авангарду» був справжнім мотором команди, намагався діяти на різних флангах, асистувати партнерам і найголовніше зміг забити гол, який дозволив зняти деяку напругу у грі всієї команди.

Зазначимо, що для Хачеріді це вже третє потрапляння до збірних туру за версією редакції сайту, а Гармаш та Ярмоленко потрапили до збірної туру вперше в цьому сезоні.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер