Три матчі в Австрії

Три матчі в Австрії

У перші дні червня замість гравців «Динамо», які поїхали до відпустки, на базу в Конча-Заспі заїхали гравці національної збірної України. Поки команда Олексія Михайличенка в чудових умовах готується до матчів із Хорватією та Казахстаном, керівники столичного клубу зайняті звичними для міжсезоння питаннями – складанням графіка підготовки і підсиленням кадрового потенціалу команди. Вже відомо, що залишив команду, отримавши статус «вільного агента», півзахисник Флорин Чернат. На черзі Максим Шацьких, у якого 1 липня закінчується контракт з «Динамо». Як вже повідомлялося, першим новачком команди став французький захисник Марк Фашан, який підписав п’ятирічну угоду. Відзначимо, що «Динамо» він дістався без компенсації, оскільки контракт із попереднім клубом – «Осером» – у нього підійшов до завершення.

Виходять з відпустки гравці «Динамо» в три етапи. Спершу в Києві 21-го червня зберуться футболісти, які не грали за національні збірні. Через три дні, напередодні виїзду на дванадцятиденний тренувальний збір до Австрії, до команди приєднаються «збірники» з європейських країн. Пізніше за всіх розпочнуть тренування (1 липня) африканці Ель Каддурі, Юссуф і Бангура.

Четвертий рік поспіль місцем проведення літнього збору «Динамо» обрано розташований в півгодини їзди від австрійського міста Інсбрук готель «Інтеральпен». Навіть у найбільш спекотний місяць літа тут помірні температури, а від вітру місцевість захищена щільними альпійськиими горами.

Відомо, що на зборі «Динамо» проведе три контрольних матчі. 1-го липня суперником наших хлопців буде один з клубів другого дивізіону Австрії, 4-го липня «Динамо» зустрінеться з московським «Локомотивом», а 7-го (в день від’їзду) з грецькою «Ларисою».

Поки численні представники «Динамо» в збірних тільки готуються до матчів кваліфікації Кубка світу, Айїла Юссуф у складі Нігерії зіграв у товариському матчі із збірною Франції. Після серії невдач африканці просто не мали права на помилку і показавши характер зуміли виграти в гостях 1:0. Юссуф вийшов на поле на 47-й хвилині зустрічі. Єременко міг стати єдиним представником чемпіонату України у фінальній частині молодіжної першості Європи, яка відбудеться в Швеції з 15 по 29 червня. Проте Роман після виступів за національну збірну Фінляндії, де він також є гравцем основного складу, вирішив відпочити і потім боротися за місце в стартовому складі «Динамо» за тренера Газаєва.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер