Три матчі за три дні

Три матчі за три дні

Наприкінці тижня всі три динамівські команди проведуть матчі в своїх турнірах. Першим естафету прийме «Динамо-2», яке в п'ятницю в рамках турніру першої ліги в Кончі-Заспі зустрінеться з ФК «Львів» (початок о 17.00). Нагадаємо, що у зв'язку з участю групи футболістів у чемпіонаті Європи (U-19), підопічні Литовченка та Калитвинцева розпочали сезон пізніше і встигли провести лише одну гру («Геліос», 3:0).

Наступного дня, в суботу, в Полтаві на стадіоні «Лтава» в молодіжній першості «Динамо» поміряється силами з резервістами «Ворскли». Поєдинок також розпочнеться о 17.00.

А головний матч тижня призначено на неділю. Цього дня на стадіоні «Ворскла» ім. Бутовського в Полтаві визначать переможця головні команди «Ворскла» і «Динамо». Останнім часом зустрічі цих команд виходять непоступливими і напруженими. Враховуючи, що полтавчани вже на початковій стадії вибули з розіграшу Кубка України, вони, напевно, докладуть усіх зусиль, щоб реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Хоча зробити це буде непросто, адже перед грою з «Динамо» підопічним Миколи Павлова доведеться провести виїзний поєдинок Ліги Європи з «Бенфікою».

Пряма трансляція матчу «Ворскла» - «Динамо» на Першому національному о 19.00. За текстовою трансляцією зустрічі стежте на клубному сайті «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер