Три вихідних за хорошу роботу

Три вихідних за хорошу роботу

Саме такий подарунок, на додачу до мільйона доларів призових за перемогу в Кубку Першого каналу, зробив своїм підопічним Юрій Сьомін по завершенні збору в Ізраїлі. Після виснажливих сімнадцяти днів тренувань до матчів гравці з неприхованою радістю сприйняли слова наставника. До слова, по закінченні фінального матчу з «Шахтарем» Юрій Павлович разом із командою прибув в аеропорт Тель-Авіва, звідки вилетів до Москви. Уїк-енд тренер провів у сімейному колі, знайшовши час відвідати фінал світу з хокею з м’ячем між збірними Росії та Швеції.

У понеділок динамівці подовжили підготовку. До п’ятниці команда тренуватиметься в Києві без гравців збірних, викликаних на товариські та офіційні матчі. У середу збірна Узбекистану на чолі з Максимом Шацьких проведе стартовий матч третього відбірного раунду Кубка світу-2010 проти Лівану. Виклик до молодіжної збірної отримав Шахір Бельгазуані. Мар’ян Маркович відновлюється після травми і, швидше за все, не допоможе збірній Сербії. Найбільше представництво динамівців у команді Олексія Михайличенка. Новий тренер окрім провірених бійців Шовковського, Михалика, Гусєва і Мілевського викликав колишніх гравців «молодіжки» Допілку, Мандзюка і Федоріва.

Цього тижня займається за індивідуальним графіком Карлос Корреа. На самому початку зустрічі проти «Шахтаря» бразилець отримав болючий удар в область плеча. Зжавши зуби, поєдинок Карлос усе ж дограв. Остаточно ж заспокоївся уже в Києві після медогляду. Вердикт лікарів – незначне пошкодження.

Головна інтрига найближчих днів – кого візьме Юрій Сьомін на заключний збір в Іспанії. Разом із Ель Каддурі і Бангура, які завершили виступ на Кубку Африки, і Діакате, який відновився після травми, загальна кількість гравців навряд чи перевищить 23-24. Тому, близько 10 футболістів, які тренувались на зборі в Ізраїлі, на Піренеї не поїдуть. Хтось із них залишиться в Києві – приєднається до другого складу, або ж буде відданий у другу команду. Нагадаємо, що в Марбелії «Динамо» пробуде з 8 по 21 лютого і проведе спаринги з «Зенітом» (Росія), ГКС (Польща), «Гетеборгом» (Швеція) і ЦСКА (Росія).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер