Трибуни в біло-синіх кольорах

Трибуни в біло-синіх кольорах

Півфінальний поєдинок Кубка УЄФА між «Динамо» і «Шахтарем» став центральною спортивною подією квітня. Чи жарт, півтора десятки тисяч вхідних квитків на стадіон «Динамо» було продано в перший же день роботи кас, а охочих відвідати зустріч напевно перевищувало цю цифру в кілька разів.

Тому, як кияни і гості столиці цього вечора підтримували улюблену команду, могли позаздрити провідні клуби Європи. Ані на секунду трибуни не замовкали, а традиційними «заспівувачами» мас уболівальників виступили хлопці і дівчата з фан-сектора. Перед початком поєдинку фани вивісили величезний банер із зображеннями Богуша, Вукоєвича і Мілевського в бойовому спорядженні. Воротар, півзахисник і нападник – центрові гравці, від яких багато в чому залежить гра команди Сьоміна. Порадував факт, що в черговий раз до фан-трибуни завітав Тарас Михалик. Зараз захисник відновлюється після важкої травми і вирішив підтримати своїх партнерів разом із найактивнішими фанами. Відзначимо, що серед уболівальників Тарас має величезний авторитет.

Ще одним ноу-хау організаторів зустрічі стала роздача синіх і білих прапорців усім уболівальникам, що прийшли на футбол. Коли команди виходили на поле, трибуни стадіону були забарвлені в «біло-синю» зебру – одні сектори вітали футболістів синіми прапорцями, інші – білими. Було оригінально і красиво.

Близько чотирьох тисяч шанувальників футболу спостерігали за матчем з фан-зони «Територія вболівальників», розташованої біля арки Дружби народів. Повторний поєдинок між «Динамо» і «Шахтарем», який відбудеться в Донецьку, також буде транслюватися на великому екрані фан-зони.

У найактивніших уболівальників «Динамо», які не звикли задовольнятися телетрансляцією матчів, залишається шанс підтримати улюблену команду 7-го травня на РСК «Олімпійський». Дізнатися умови поїздки до Донецька, а також записатися до групи підтримки, можна за телефонами (8 044) 597-00-15, (8 044) 597-00-16. Поспішайте, кількість місць обмежена!

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер