Троє динамівців – у збірній Світу

Троє динамівців – у збірній Світу

У рамках святкування 300-річчя Санкт-Петербургу Російський футбольний союз, за підтримки ФІФА та УЄФА організував товариський матч збірна Санкт-Петербургу – збірна Світу. Поєдинок, взяти участь в якому запрошені троє київських динамівця – Олександр Шовковський, Андрій Гусин та Йєрко Лєко – відбудеться в останніх числах травня на стадіоні “Зеніт” північної столиці Росії.

Очікується, що збірну міста репрезентують найкращі гравці Пітера, що в різні роки виступали за місцеві клуби. Збірна Світу, склад якої було довірено комплектувати німецькому фахівцю Кристофу Дауму, буде представлена “зірками” першої величини з Європи та Південної Америки, більшість з яких на провідних ролях у своїх клубах.

Очікується присутність на матчі Президента Росії Володимира Путіна. За його командою, разом зі стартовим свистком про початок зустрічі головного арбітра італійця П’єрлуїджі Колліни, пролунає гарматний залп з легендарного крейсера “Аврора”. За попередніми розрахунками снаряд має приземлитися на Дворцовій площі перед Зимовим палацом.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер