Троє орендованих динамівців у збірних 13-го туру УПЛ!

Троє орендованих динамівців у збірних 13-го туру УПЛ!

Автор гола у ворота Дениса Бойка до збірних не потрапив, зате його одноклубники, динамівці Максим КОВАЛЬ, Віталійс ЯГОДІНСКІС та Сергій МЯКУШКО, отримали визнання за свою гру.

Максим КОВАЛЬ

UA-football.com (1-е потрапляння): «Із перших хвилин зустрічі 13-го туру «Дніпро» обрушив на ворота «Говерли» шквал атак, моменти у штрафному майданчику Коваля виникали із завидною регулярністю, й голкіперу ужгородців часом не вистачало часу, щоб перевести подих. Тим не менше, більшу частину зустрічі воротарю вдавалося зберігати свої ворота «сухими». Забити підопічні Маркевича змогли лише одного разу, з близької відстані Калінич поцілив у ворота «Говерли», хоча звинувачувати Коваля в цьому м'ячі ніяк не можна, тим паче, кілька разів Максим рятував свою команду у доволі непростих моментах».

Віталійс ЯГОДІНСКІС

UA-football.com (1-е потрапляння): «Центральний захисник ужгородців у протистоянні з одним із лідерів чемпіонату став основним бар'єром, що стримував комбінації дніпрян. Шахову та Каліничу не вдавалося пройти Ягодинскіса, й Маркевич після перерви випустив більш свіжого, таранного форварда Селезньова, який, утім, також поступався в боротьбі із захисником «Говерли». До важливої, в першу чергу з психологічної точки зору, нічиєї з «Дніпром» Ягодінскіс зробив більш ніж серйозний внесок».

Футбольний клуб (1-е потрапляння): «Футболісти «Дніпра» не ставили надзавдань перед обороною ужгородців, але тиск чинили серйозний. Лише кутових подали з півтора десятка. Тож роботи у захисників «Говерли» вистачало, й, мабуть, упевненіше за всіх із нею впорався Ягодінскіс. Зіграв самовіддано, досить міцно й надійно, добре боровся за верхові м'ячі, заблокував кілька ударів суперників. А ще саме на ньому, центральному захиснику, заробив свою першу жовту картку Нікола Калінич».

Matchday.ua: «У матчі з «Дніпром» молодому захиснику «Говерли» довелося битися проти досвідченого й по-футбольному хитрого Калінича. Не сказати, що Ягодінскіс виграв усі мікродуелі, але все ж саме латиш частіше виходив переможцем із протистояння. Враховуючи, що «Дніпру», окрім голу, в другому таймі практично нічого не вдалося створити біля воріт Коваля, можна сказати, що зі своїми завданнями Ягодінскіс упорався».

Сергій МЯКУШКО

UA-football.com (1-е потрапляння): «Повною несподіванкою для дніпрян стала гра 21-річного півзахисника ужгородців. Мякушко вийшов на матч 13-го туру з підвищеною мотивацією й залишив на полі всі сили, спричинивши своїми швидкісними проходами масу проблем команді Маркевича. На 60-й хвилині захисники «Дніпра» вчергове не змогли зупинити восьмого номера закарпатської команди, який зробив усе можливе, щоб Каверін забив важливий м'яч та зрівняв рахунок у грі. А наприкінці зустрічі Мякушко взагалі міг довести вболівальників «біло-синьо-блакитних» до передінфарктного стану, але після його удару за дніпрян зіграла стійка воріт».

Футбольний клуб (1-е потрапляння): «Мабуть, 21-річний вінгер ужгородців провів найкращий матч у кар'єрі. Швидкість, техніка, сміливість, розуміння гри... Фактично Мякушко й забезпечив своїй команді нічию на «Дніпро-Арені», видавши впродовж зустрічі кілька шикарних швидкісних проходів. Один із них завершив гольовою передачею на Віталія Каверіна, ще один – класним ударом, після якого м'яч влучив у стійку воріт. Якщо Сергій буде продовжувати в тому ж дусі, може стати класним гравцем. До речі, і він, і Ягодінскіс орендовані закарпатцями у «Динамо», ставши першими представниками «Говерли» у збірній туру цього сезону».

Matchday.ua: «Схоже, в ужгородському клубі з'явився новий лідер. В минулому турі блискучі індивідуальні дії Мякушка принесли «Говерлі» першу перемогу в сезоні, в цьому – нічию в гостьовому матчі з «Дніпром». Сергій анітрохи не знітився перед іменитими опонентами, а часто своїми нестандартними діями ставив у глухий кут більш досвідчених та майстерних хавбеків дніпрян. Мякушко зробив усе для гола Каверіна, міг забити й сам, але не пощастило».

* www.fcdnipro.ua

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер