Трофеї чемпіонату та Кубка України, виборені київським «Динамо», тепер чекають на вас!

Трофеї чемпіонату та Кубка України, виборені київським «Динамо», тепер чекають на вас!

Починаючи з 9 червня щоденно з 11:00 до 17:00 у приміщенні Фан-клубу ФК «Динамо» (Київ) (м. Київ, вул. Грушевського, 3) будуть виставлені виграні «біло-синіми» в сезоні 2014/15 трофеї чемпіонату України та Кубка України!

Нинішній Кубок України вручається лауреатам з 2001 року. Він розроблений і виготовлений майстрами Геральдичної палати спільно з ФФУ. Ювеліри розмістили Ніку на бронзовому позолоченому футбольному м'ячі.

Фігурна тринога, прикрашена срібними з позолотою ампірними елементами, зверху розширюється, за допомогою кільця охоплюючи м'яч по периметру. На кільці закріплені 27 медальйонів, на яких гравіруються назви клубів-володарів трофею і дати проведення фіналів. Крім головного, перехідного, призу, який в повній комплектації – важить 19,85 кг, переможець отримує його зменшену копію.

У листопаді 2007 року Виконком ФФУ прийняв рішення вручати чемпіону України крім золотих медалей ще й перехідний Кубок. Трофей вагою майже сім кілограмів і ціною в 100 тисяч доларів був зроблений за ексклюзивним замовленням Федерації футболу. Вперше цей приз отримав чемпіон країни 2008 року. Його висота – 68 сантиметрів. Основний матеріал – срібло, покрите золотом (24 карати) і дорогоцінним камінням.

Він переходить від старого до нового чемпіона, при цьому попередньому переможцю чемпіонату вручається точна копія.

Приходьте, не пропустіть можливість побачити та сфотографувати виграні у важкій боротьбі київським «Динамо» красені-кубки!

* Фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер